News

METEO. Se schimbă vremea de luni, 6 mai. Prognoza ANM, modificată în a doua zi de Paște. Temperaturi neașteptate

METEO. Se schimbă vremea de luni 6 mai. Prognoza ANM modificată în a doua zi de Paște. Temperaturi neașteptate

METEO. Se schimbă vremea de luni, 6 mai. După valul de furtuni și de vijelii din weekend, ANM a modificat prognoza meteo pentru a doua zi de Paște.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunțat cum va fi vremea de luni, 6 mai. Se pare că pentru o perioadă de timp, fenomenele extreme se opresc în România, în anumite zone.

Temperaturile încep să crească, astfel că termometrele vor arăta chiar și peste 27 de grade în unele zone din țară. Cei care au ajuns pe litoral vor fi destul de câștigați.

Deși de 1 mai, dar și înainte de Paște au avut loc ploi torențiale, iar vremea a fost rece, iată că de luni, 6 mai, în a doua zi de Paște, începe un proces amplu de încălzire.

Directorul ANM Elena Mateescu spune că pe litoral vor fi chiar și 20 de grade, iar apa mării se încălzește și ea și va avea în jur de 15 grade. În anumite zone din țară în schimb, termometrele vor arăta mai mult de atât.

METEO. ANM a modificat prognoza. Cum va fi vremea luni, 6 mai

„Este știut faptul că foarte mulți români au ales să petreacă minivacanța de 1 Mai și Paște pe litoral. Din păcate de Ziua Muncii nu au avut parte de o vreme caldă, mulți turiști alegând să plece.

În următoarele zile, pe litoral, va fi o vreme normală din punct de vedere termic, 19-20 de grade și temperatura apei mării de 14-15 grade. În debutul săptămânii viitoare, luni și marți ne așteptăm să consemnăm 26-27 de grade Celsius în regiunile extracarpatice, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit”, a spus Elena Mateescu, potrivit antena3.

Vremea în București, luni, 6 mai, va fi extrem de caldă. Nu mai plouă în Capitală, din fericire. În a doua zi de Paște, termometrele vor arăta undeva pe la 25 de grade.

Pe timp de noapte va fi ceva mai frig, mai exact până la 11 grade. Chiar și așa, se pare că primele semne de vară au început deja să apară, anunță ANM.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate