News

METEO. Se schimbă vremea de duminică, 25 februarie. Prognoza ANM, actualizată. Va fi prăpăd în aceste zone

METEO. Se schimbă vremea de duminică 25 februarie. Prognoza ANM actualizată. Va fi prăpăd în aceste zone
Photo by Todd Diemer on Unsplash

METEO. Se schimbă vremea de duminică, 25 februarie. ANM a actualizat prognoza meteo. Va fi prăpăd în anumite zone, unde ploile lovesc puternic.

ANM a publicat prognoza meteo pentru duminică, 25 februarie. După valul fierbinte de sâmbătă avem parte din nou de o schimbare radicală.

Conform prognozei meteo publicate de ANM, vremea de duminică, 25 februarie, va fi haotică. Avem într-adevăr temperaturi mari, dar și fenomene extreme pe măsură.

Astfel, se anunță ploi abundente la munte, dar și în vestul, nord-vestul, dar și în centrul țării. Aici va fi prăpăd într-adevăr. Totodată, la munte vântul va sufla destul de puternic.

În ceea ce privește temperaturile, termometrele vor arăta la nivel național maxim 12-19 grade. De cealaltă parte, minimele din timpul nopții scad până la 2 și 10 grade, mai arată prognoza meteo ANM actualizată.

METEO. ANM a actualizat prognoza meteo. Cum va fi vremea de duminică, 25 februarie

„Regimul termic se va menţine cu mult mai ridicat decât în mod specific datei. Cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local la munte şi pe arii restrânse în vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã şi la viteze mai mici în vest şi est. Pe areale mici va fi ceaţă”, au anunțat meteorologii de la ANM, în ceea ce privește vremea din ultima zi din săptămână

În București, vremea de duminică, 25 februarie, va fi extrem de caldă. Temperaturile maxime din Capitală ating 18 grade, ceva mai scăzute decât sâmbătă.

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, air vântul va sufla slab și moderat. Nu sunt așteptate ploi, iar asta e o veste bună, având în vedere că în anumite zone va fi prăpăd.

Temperaturile minime în schimb din Capitală scad până la 6-7 grade pe parcursul nopții, ceva mai răcoare fiind în zonele de la periferia orașului.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate