News

METEO. Ninge iar de luni, 12 februarie. ANM a modificat prognoza. Două fenomene neobișnuite în România

METEO. Ninge iar de luni 12 februarie. ANM a modificat prognoza. Două fenomene neobișnuite în România

METEO. ANM anunță din nou o vreme complet neașteptată pentru luni, 12 februarie. Avem ninsori, ploi, dar și alte fenomene neobișnuite.

ANM a publicat prognoza meteo pentru luni, 12 februarie. Avem parte de mai multe fenomene meteo neobișnuite. Într-o parte a țării avem un aer fierbinte care crește temperaturile.

De cealaltă parte, în alte zone vedem înnorări, ploi izolate, dar și ninsori. Cum va fi vremea luni, 12 februarie? Conform prognozei meteo publicate de ANM, maximele ating 18 grade în anumite zone, dar și 13 în altele.

Minimele din timpul nopții sunt ceva mai scăzute față de cele din weekend. Termometrele vor arăta între 1 și 9 grade, deci aproape de pragul înghețului.

Vorbeam despre fenomenele extreme. Iată că luni, 12 februarie, ninge la munte, la altitudini mari. De asemenea, sunt așteptate și ploi în estul și în sud-estul României. Totodată, vremea va fi destul de închisă în mare parte din țară, mai menționează meteorologii.

METEO. ANM anunță ploi și ninsori, luni, 12 februarie. Cum va fi vremea

„Regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice celei de-a doua decade a lunii februarie. Vremea va fi în general închisã şi va ploua pe arii relativ extinse, exceptând totuşi regiunile estice şi sud-estice unde înnorãrile vor fi temporare, iar ploile izolate.

La munte, la altitudini mari, local se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri în regiunile sud-estice”, arată prognoza meteo publicată de ANM.

În București, vremea de luni 12 februarie, va fi una extrem de caldă. Chiar și așa, nu lipsesc fenomenele extreme. Astfel, temperaturile maxime din Capitală ating undeva pe la 18 grade.

Minimele din timpul nopții scad până la 8-6 grade, ceva mai răcoare ca zilele trecute. Pe parcursul zilei va ploua slab, cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla moderat, mai anunță meteorologii de la ANM.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate