News

Marius Elisei o umilește din nou pe Oana Roman. A spus public ce făcea aceasta în pat. Cel mai jenant moment pentru vedetă

Marius Elisei o umilește din nou pe Oana Roman. A spus public ce făcea aceasta în pat. Cel mai jenant moment pentru vedetă
13 feb. / 23:00

Războiul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă. Cei doi foști soți continuă să lanseze acuzații dure unul la adresa celuilalt, însă ultima răbufnire a bărbatului e una de-a dreptul halucinantă.

Nu doar că și-a umilit fosta soție și totodată fosta iubită, cert este că a prezentat câteva detalii neștiute până acum din relația lor de cuplu.

Marius Elisei recunoaște că nu mai simțea că face parte din familie și că erau momente în care nici măcar nu îi mai venea să intre în casă. Mai mult de atât, el povestește că Oana Roman îl „stresa” destul de tare și că erau episoade în care prefera să se plimbe singur prin oraș și să aștepte ca aceasta să adoarmă.

”Așa este și în căsnicie: dacă ție nu-ți mai vine să intri în casă, pentru că știi ce te așteaptă în casă (taca-taca), ce vei face, te vei duce să mai pierzi încă o oră, două, trei prin oraș, zici că poate a adormit, poate… Aia nu mai este familie, aia nu va mai ține mult, o familie de genul ăla”, este spus în videoclipul postat de el pe InstaStory.

Deși este conștient că o rănește pe Oana Roman prin vorbele pe care le spune, bărbatul susține că s-a gândit la toate cele întâmplate destul de bine și că singurul lucru pe care-l putea face era să plece.

Oana Roman regretă despărțirea de Marius Elisei?

”Vorbe care dor, dar realitatea e asta. Din păcate așa am ajuns. Oare ce să fac?”, a mai scris acesta pe InstaStory.

De cealaltă parte, Oana Roman a dezvăluit la rândul ei că trece printr-o perioadă dificilă, în condițiile în care s-a trezit doar cu fiica ei și fără niciun alt sprijin.

Totodată, vedeta a mai adăugat că poate ar fi exagerat cât de cât având în vedere situația în care a ajuns și chiar și așa își dorește ca totul să se încheie odată, Oana Roman, regretând practic scandalul cu Marius Elisei.

”Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem”, a mărturisit la rândul ei vedeta pe InstaStory.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate