News

Detalii neștiute despre Mihai Zmărăndescu, noul concurent Survivor România. Înțelegerea secretă făcută cu PRO TV. Ce rol va avea în show fiul lui Cătălin Zmărăndescu

Detalii neștiute despre Mihai Zmărăndescu noul concurent Survivor România. Înțelegerea secretă făcută cu PRO TV. Ce rol va avea în show fiul lui Cătălin Zmărăndescu

Alina Radi și Mihai Zmărăndescu urmează să intre ca și concurenți la Survivor România. Iar alături de ei s-ar putea să mai apară încă două nume mai puțin cunoscute. Cei de la PRO TV vor să dea un suflu nou show-ului, care nu a mai reușit cifrele de audiență din sezonul trecut și a fost întrecut de America Express de mai multe ori.

Despre Alina Radi puteți citi toate informațiile AICI, dar despre Mihai Zmărăndescu se știu destul de puține până acum. Tânărul în vârstă de 23 de ani este luptător, ca și tatăl său Cătălin Zmărăndescu, dar cu care nu mai vorbește de mai bine de cinci ani.

Cei doi sunt certați, se pare, din cauza actualei soții a fostului Faimos, care nu l-a acceptat și pe fiul din cealaltă căsnicie în viața lor. De altfel, Mihai Zmărăndescu a făcut publice toate aceste detalii. El le-a cerut celor de la PRO TV sezonul trecut să-l bage în concurs pentru a-și înfrunta tatăl pe teren, dar aceștia au refuzat de teama unui scandal.

Producătorii au ascultat, însă de dorința lui Mihai Zmărăndescu și l-au invitat în acest sezon Survivor România. El ar fi trebuit să intre încă din prima zi în echipa Războinicilor, dar soția lui era însărcinată și a vrut să aștepte ca aceasta să nască.

Mihai Zmărăndescu a spus de ce tatăl lui refuză să-i mai vorbească

Acum că toate sunt în ordine în viața lui, a spus da provocării Survivor România și vrea să demonstreze că este mai bun decât tatăl său nu doar pe trasee, ci și în viața de zi cu zi.

Întrebat de jurnaliștii de la CanCan de ce crede că tatăl lui nu a mai ținut legătura cu el, Mihai a răspuns că de vină ar fi actuala soție a fostului sportiv.

„Pentru că în viață mai faci și compromisuri ca să poți să supraviețuiești. Pentru că trebuie să fii bărbat ca să te impui. Eu mă consider bărbat din toate punctele de vedere. Am grijă de soția mea, o să am grijă de copilul meu, n-am avut timp până acum să am grijă de el. Am grijă de mama mea, de sora mea.

Asta trebuie să facă un bărbat. Să fie stâlpul familiei. Și indiferent de câte soții are la viața lui, suma copiilor pe care îi are înseamnă familie. Deci, din punctul meu de vedere, asta trebuie să facă un bărbat. Dacă el atât a putut în viață, ăsta a fost nivelul la care a putut să ajungă.

O să încerc eu să fiu un om mai bun, o versiune mai bună a lui, că până la urmă din el sunt făcut. Uite, mai spun ceva, asta mi s-a întâmplat mie. Când a fost ea gravidă (n.r. – actuala soție a lui Zmărăndescu), am avut pe 17 decembrie 2017, că știu datele exact, meci în Anglia. Poate să se și jure că nu este adevărat. Eu am avut o discuție cu el și mi-a spus: «Mihai, tu n-o să stai cu noi pentru că nu vrea Luiza». «Bine, tată, nu e nicio problemă». Și eu am stat într-o cameră, avea și baie și de toate, ca-n Paris, cum sunt camerele alea mici. Și eu am rămas acolo și am stat două săptămâni în pregătire pentru meci singur. Eu mereu am fost alături de el, l-am și ajutat cu bani”, a dezvăluit Mihai pentru sursa citată.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate