News

ING Bank, anunț extrem de important pentru clienții noi sau vechi. Are legătură cu banii care se află acum în conturi

ING Bank anunț extrem de important pentru clienții noi sau vechi. Are legătură cu banii care se află acum în conturi

ING Bank lansează un avertisment pentru clienții săi. Ar fi bine să țineți cont de el dacă vreți ca banii să se adune în cont și nicidecum să dispară.

ING Bank știe că poate fi greu să economisești bani. Există numeroase produse care ajung să ne facă cu ochiul, drept urmare, poate fi dificil să ne abținem în fața acestor tentații.

Tocmai din acest motiv, ING Bank lansează o campanie prin care îi învață pe clienți cum să economisească bani. Poți să faci acest lucru într-un mod cât se poate de simplu, iar la final te vei bucura de rezultat.

”Devine o provocare să economisești bani, mai ales într-o societate în care tentațiile să tot cheltui sunt la tot pasul și parcă nu-ți ajung vreodată banii. Daaaaar, e important să economisești în mod disciplinat și constant.

De ce? Simplu: ca să-ți construiești un viitor financiar stabil, să faci față situațiilor neprevăzute și să-ți satisfaci micile (sau marile) plăceri ale vieții”, au transmis cei de la ING Bank.

Ce presupune economisirea banilor înaintată de cei de la ING Bank?  Conform reprezentanților băncii, voința contează enorm. De asemenea, aceasta este urmată de o schimbare majoră în raport cu bugetul personal.

Mesajul ING Bank pentru clienții săi

Trebuie să știi câți bani faci, dar și câți bani poți să cheltui pe lună. Mai apoi, îți vei da seama cât poți să economisești într-un mod mai simplu.

Știm că-ți dorești asta, dar vine întrebarea: cum o faci? Exact despre asta o să vorbim mai jos în articol, așa că să începem drumul tău spre o relație mai bună cu banii.

În cazul în care nu știai, eliminarea cheltuielilor inutile îți pot aduce în conturi sume frumoase. Iar aici vorbim fie de diferite produse, fie de niște abonament editate.

”Dacă pare că ești la limită cu banii, trebuie să faci o schimbare, iar răspunsul la aceste întrebări interioare se numește „buget”. Bugetul = adică să știi câți bani faci și câți bani cheltui în fiecare lună, dar cu puțin mai multe detalii, în special când vorbim de cheltuieli.

Cu siguranță ai una, două sau mai multe cheltuieli inutile, fie că vorbim de acel abonament pe care nu îl folosim prea des sau acele haine pe care le-ai cumpărat la reducere, dar nu ai avut niciodată ocazia să le porți”, mai arată cei de la ING Bank.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate