News

Gina Pistol a plecat definitiv de la Antena 1? Cu cine a semnat iubita lui Smiley? Este mai fericită ca niciodată

Gina Pistol a plecat definitiv de la Antena 1 Cu cine a semnat iubita lui Smiley Este mai fericită ca niciodată

Gina Pistol a avut o perioadă în care se plângea tot timpul pe rețelele de socializare și părea extrem de nefericită. Aceasta spune că suferă din cauza stresului, care i-a provocat și o serie de alergii severe. Nu a fost deloc ușor pentru ea să rămână acasă timp de un an de zile pentru a avea grijă de micuța Josephine.

Și când în sfârșit urma să reia filmările pentru Chefi la Cuțite, Gina Pistol s-a îmbolnăvit de COVID și a fost nevoită să mai stea o perioadă în izolare. Cei de la Antena 1 s-au văzut nevoiți să apeleze din nou la Irina Fodor pentru că nu puteau opri totul pentru iubita lui Smiley.

Din fericire, după doar câteva episoade, aceasta a revenit la cârma show-ului culinar și odată cu acest eveniment, i-a reapărut și zâmbetul pe buze. Acum la Antena 1 rulează America Express, reality show pe care ea l-a prezentat în trecut, dar de data aceasta Irina Fodor i-a luat locul pentru că Smiley s-a opus unei deplasări atât de solicitante.

Astfel că Gina Pistol a ieșit din nou din prim plan și nu se știe ce se va întâmpla în viitor cu cariera ei în televiziune. În mod cert va fi prezentatoare următorei ediții Chefi la Cuțite, care a fost deja filmată, dar apoi este liberă de contract.

Cu cine a semnat Gina Pistol

Între timp, vedeta a semnat pentru o campanie foarte bine plătită cu cei de la Pampers. Ea a filmat și un spot publicitar, unde apare împreună cu micuța Josephine, căreia nu i se vede, însă fața. Cu siguranță va fi o colaborare pe termen lung la cum arată lucrurile. Pentru un astfel de clip, postat pe Instagram, Gina Pistol ar încasa minim 5.000 de euro, conform surselor ReviewPeBune.ro.

„De la Depeche Mode și gomboți în 2, la Tchaikovsky și balet în 3. Asta e povestea noastră de dragoste 🫶🏻
Pentru că @pampers_romania are această provocare foarte drăguță, vă încurajez și pe voi să intrați la ei pe pagină să lăsați povestea voastră de dragoste în comentarii la postarea de Valentine’s Day”, este mesajul campaniei plătite cu Pampers România, postat de Gina Pistol.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate