News

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi neapărat. A ajuns imediat în trending. În plus, a fost nominalizat la Premiile Oscar

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi neapărat. A ajuns imediat în trending. În plus a fost nominalizat la Premiile Oscar

Un film de pe Netflix, care a ajuns să fie nominalizat la Premiile Oscar, merită văzut de oricine. Are o poveste de viață și de moarte și surprinde niște scene uimitoare. 

Este vorba despre un remake al Netflix în limba germană al filmului All Quiet on the Western Front. Ideea a fost bună, drept urmare, acesta s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune filme de pe Netflix.

Filmul spune povestea unui grup de tineri soldați care se înrolează pentru a lupta în numele Germaniei și care, în cele din urmă, descoperă prețul real pe care războiul îl are asupra celor care trebuie să-și trăiască viața în tranșee.

Este filmat în mod uimitor și este una dintre cele mai bune intrări în lungul șir de filme de război imersive din ultimii ani. Premiile Oscar au fost de acord și l-au nominalizat pentru nouă premii în total, inclusiv pentru cel mai bun film.

Filmul de pe Netflix pe care merită să îl vezi măcar odată

All Quiet on the Western Front (Toată liniștea pe frontul de vest) este unul dintre cele mai durabile romane de război scrise vreodată, iar această versiune 2022 ne amintește cât de îngrozitor este războiul, indiferent de ce parte te afli.

La rândul lui, filmul de pe Netflix Don’t Look Up merită vizionat. Numeroși actori celebri de la Hollywood fac parte din distribuție. Filmul se concentrează pe doi astronomi necunoscuți care descoperă dovezi că o cometă gigantică se îndreaptă direct spre Pământ.

Mai departe, aceștia trebuie să găsească o modalitate de a face lumea să-i ia în serios înainte de a fi prea târziu. Iar de aici apare un val de situații neașteptate.

Există presiuni imense, obstacole care apar în fața celor doi astronomi, iar acțiunea cu siguranță îi va prinde pe abonații Netflix încă din primele minute ale peliculei.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate