News

Filmul de pe Netflix care te va relaxa complet. Are o poveste intensă și nu-ți vei da seama cum a trecut timpul. A ajuns imediat în top 3 trending

Filmul de pe Netflix care te va relaxa complet. Are o poveste intensă și nu-ți vei da seama cum a trecut timpul. A ajuns imediat în top 3 trending

Dacă îți plac filmele de dragoste, atunci acesta ar putea să fie pe placul tău. Chiar și dacă nu este, ar trebui să-i dai, totuși, o șansă. S-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută. Îl poți găsi pe Netflix România.

Filmul lui Bleecker Street, „Mr. Malcolm’s List”, aduce în prim-plan povestea romantică, cu un strop de umor și dramă, în regia lui Emma Holly Jones. Bazat pe romanul cu același nume al autoarei Suzanne Allain, filmul promite să aducă un suflu proaspăt asupra narațiunii familiare a căutării iubirii într-o societate britanică rigidă.

„Mr. Malcolm’s List” spune povestea lui Jeremy Malcolm, un burlac atractiv și înstărit al Angliei, care își caută soția perfectă. Cu o listă lungă de cerințe pentru potențiala lui parteneră, Jeremy începe o căutare riguroasă pentru a găsi femeia care îi îndeplinește toate criteriile.

Cu toate acestea, planurile lui Jeremy sunt date peste cap atunci când întâlnește o femeie intrigantă, Selina Dalton, care nu se potrivește deloc cu așteptările sale. În ciuda inițialului său dezinteres, Jeremy începe să se îndrăgostească de Selina, iar lucrurile se complică atunci când se descoperă că Selina a fost pusă în calea lui de o altă femeie, Julia Thistlewaite, într-o tentativă de răzbunare.

Filmul oferă o nou perspectivă celor din genul romantic

Cu o distribuție diversă și talentată, care include nume precum Ṣọpẹ́ Dìrísù, Freida Pinto și Zawe Ashton, „Mr. Malcolm’s List” promite să ofere o nouă perspectivă asupra genului romantic de epocă. Lansarea filmului, programată inițial pentru februarie 2019, a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19, dar fanii s-au bucurat de această poveste captivantă începând cu 1 iulie 2022.

Dacă nu l-ai văzut la lansare, nu este nicio problemă. Filmul este disponibil acum pe platforma Netflix România. Se pare că i-a impresionat pe români. Nu este totuși pe primul loc, dar tot face parte dintr-un clasament de 10 cele mai apreciate filme de pe platformă în România.

Așadar, în data de 22 martie, acesta ocupa locul 3 în clasamentul de filme.

Pe Netflix România, filmul se numește „Lista domnului Malcolm”.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate