News

Femeile născute în această zodie sunt considerate cele mai frumoase din horoscop

Femeile născute în această zodie sunt considerate cele mai frumoase din horoscop
07 dec. / 16:20

O femeie inteligentă nu poate fi decât frumoasă. Astrologii au realizat un top al celor mai deștepți nativi și pe locul 1 s-au clasat FECIOARELE, care într-un clasament al frumuseții s-ar situa pe locul 3, se pare. 

Cele mai frumoase femei din lume sunt născute sub semnul zodiacal SCORPION, sunt de părere mai mulți specialiști. De ce s-a ajuns la această concluzie? Ei bine, luând în calcul nu doar fizicul, ci și trăsăturile de caracter.

Femeile Scorpion au mult charm și un simț al umorului foarte dezvoltat. Sunt puțini cei care pot rezista în fața farmecului lor.

De ce sunt irezistibile femeile Scorpion

Sunt femei puternice și independente, iar asta este de apreciat într-o lume dominată de bărbați. În plus, emit și răspândesc multă energie pozitivă. Nu trebuie să depună eforturi mari pentru a seduce un bărbat – doar ridicând sprâncenele sau făcând un contact ocular puternic cu un reprezentant al sexului puternic, îl va face să se topească.

Femeile Scorpion sunt conștiente de frumusețea lor, așa că încearcă mereu să arate cât mai bine – nu pentru a satisface un bărbat, ci pentru a fi satisfăcute de ele însele. Formele lor perfecte ale corpului și chipul lor de păpușă sunt ceea ce îi determină pe toți băieții să-și piardă mințile atunci când se gândesc la ele. Totuși femeile Scorpion nu-și folosesc niciodată propria frumusețe în scopuri nefaste.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate