News

Este oficial! Mihai Bendeac va fi noul jurat de la Românii au talent! Pe cine va înlocui în juriu. Nimeni nu se aștepta la asta

Este oficial Mihai Bendeac va fi noul jurat de la Românii au talent Pe cine va înlocui în juriu. Nimeni nu se aștepta la asta

Mihai Bendeac a dispărut de pe micile ecrane de ceva timp, dar nu lasă publicul să-l uite și postează tot felul de informații cu subînțeles pe conturile lui de socializare. O fotografie cu PRO TV a aprins puternic spiritele. Nimeni nu a înțeles dacă actorul a semnat cu postul de televiziune sau face vreo glumă.

Ei bine, noi am aflat că Mihai Bendeac s-a înțeles într-adevăr cu cei de la PRO TV și se pregătește să facă istorie și aici, după ce la Antena 1 a reușit cifre foarte bune de audiență. Conform surselor ReviewPeBune.ro, actorul ar urma să ocupe unul din scaunele de jurat de la Românii au talent.

Această ediție este deja filmată în mare, mai exact preselecțiile, așa că abia din următorul sezon ar urma să înlocuiască pe unul dintre cei patru jurați, dacă nu se mai schimbă nimic până atunci. Nu trebuie uitat că Mihai Bendeac este extrem de imprevizibil.

Pe cine ar urma să înlocuiască Mihai Bendeac la Românii au talent

Pe cine ar urma să înlocuiască la Românii au talent? Decizia nu este luată definitiv încă, mai spun aceleași surse. Andi Moisescu este unul dintre veteranii show-ului, dar sunt voci care cred că acesta ar trebui să ia o pauză și să se vină cu ceva nou. Pe de altă parte, Dragoș Bucur este o pată de culoare și este plăcut de foarte mulți telespectatori, însă este cel mai vulnerabil când vine vorba de schimbări.

Mihai Bobonete este cel mai amuzat dintre jurați, însă Mihai Bendeac este fix pe profilul lui. Andra în mod cert va rămâne la masa juriului, fiind singura femeie din prim plan. Prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley sunt tot bărbați, așa că PRO TV nu ar putea să vină cu o echipă 100% masculină.

Cei de la Fanatik.ro scriu și ei despre faptul că Mihai Bendeac ar fi semnat cu PRO TV, dar că până în vară mai are contract cu Antena 1 și nu are voie să apară la televizor. Mai mult decât atât, se pare că acesta ar pregăti și o emisiune de comedie. Probabil dacă va avea succes cu ea, va fi în juriul Românii au talent, altfel este posibil ca lucrurile să rămână fix așa.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate