News

Adio Smiley! Artistul are probleme mari. Anunțul a fost făcut chiar cu două zile înainte de noul episod Românii au talent

Adio Smiley Artistul are probleme mari. Anunțul a fost făcut chiar cu două zile înainte de noul episod Românii au talent

Smiley este de peste 15 ani unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Acesta are foarte multe contracte în desfășurare și poate spune că este complet împlinit în carieră. Doar că noul trend de pe Youtube îi creează mari probleme. Ambițios din fire, acesta își dorește mereu ca melodiile lui, produse la casa de discuri pe care o deține HaHaHa Production să ajungă în top.

Doar că din păcate, până acum nu a ajuns cu niciuna pe locul 1 în trending Youtube. Și cu toate că avea așteptări foarte mari, nici de Ziua Îndrăgostiților nu i-a ieșit. Smiley, împreună cu JUNO si Emilian au scris o piesa in care au ironizat cliseele romantice care vin la pachet in aceasta zi. Cu doar două zile înainte de un nou episod de la Românii au talent, artistul a primit și o veste proastă.

„Dragostea nu este tot timpul doar despre romantism si cina la lumina lumanarilor, de multe ori dragostea e fun si spontana, iar doza de neprevazut inlocuieste cu succes toate stereotipurile cu care ne-am obisnuit in aceasta zi in care celebram iubirea,” descrie Smiley ideea din spatele piesei.

In aceeasi nota comica, clipul piesei “Neintentionat” spune o poveste in care serile de Valentine’s Day nu ies asa cum ne-am planificat, ci se termina “neintentionat”, tot la lumina lumanarii.

Veste proastă primită de Smiley

“Neintentionat” este o productie HaHaHa Production si Cat Music, muzica este compusa de Gabriel Stanoiu, Serban Cazan, Smiley, JUNO si Emilian, iar regia clipului poarta semnatura lui Ramon Laurentiu Militaru.

Din păcate, deși piesa sună foarte bine, a reușit în 15 ore doar 23.000 de vizualizări, deși s-a bucurat de o promovare destul de bună. A fost postată pe contul de Youtube al lui Smiley, dar fanii nu au ajuns încă la ea. Rămâne de văzut dacă în zilele următoare clipul va trezi mai mult interes.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate