News

Este Dan Bittman grav bolnav? Artistul a izbucnit în lacrimi în fața a mii de oameni. A vrut să se știe de la el

Este Dan Bittman grav bolnav Artistul a izbucnit în lacrimi în fața a mii de oameni. A vrut să se știe de la el

Dan Bittman și-a îngrijorat toți fanii zilele trecute, dar mai ales pe cei care-și cumpăraseră bilete pentru concertul aniversar al trupei Holograf, care urma să aibă loc pe 15 februarie. Artistul a declarat jurnaliștilor că este în pauză vocală, iar de aici doar un pas până la o serie de diagnostice extrem de severe vehiculate prin presă.

În anul 2012, Dan Bittman a suferit o intervenție chirurigicală pe carotidă, în Viena, iar medicii de acolo au comis o greșeală din cauza căreia acesta rămăsese fără voce.

A încercat foarte multe remedii, dar nimic nu a funcționat, așa că era decis să se retragă din muzică și le-a cerut colegilor lui să-i găsească înlocuitor în trupa Holograf. Dar aceștia nici nu au vrut să audă de această variantă. Așa că Dan Bittman a insistat ulterior să găsească rezolvare și totul s-a terminat cu bine datorită unui medic român.

De atunci Dan Bittman nu a mai avut probleme, însă declarația lui cu pauza vocală a încins imaginația jurnaliștilor. În realitate, Dan Bittman se simte foarte bine. A urcat pe 15 februarie pe scena Sălii Palatului în fața a mii de oameni, iar la un moment dat a început să plângă, atunci când i-a trecut în revistă pe prieteni de-ai săi apropiați, dar care au murit.

Este Dan Bittman grav bolnav?

Așadar Dan Bittman nu suferă de nicio boală gravă. Mai mult, acesta se pregătește de noi concerte în diverse locuri, iar la Sala Palatului a cântat perfect, fără să rateze măcar vreo notă, timp de două ore, conform Vbiz.ro.

A avut și trei invitați printre care Ioana Ignat și Arsenium, fostul membru al trupei O-Zone, dar nu se poate spune că aceștia au reușit să se ridice la nivelul lui Dan Bittman.

Artistul a mulțumit din suflet publicului pentru că i-a fost alături și a omis să mai facă vreo declarație controversată. L-a costat enorm în trecut, iar acum că a revenit pe scenă nu vrea să mai renegat de colegii din showbiz.

El a fost invitat și în concertul Andrei de sărbători, semn că lucurile au intrat din nou în normal pentru el.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate