News

După America Express, Andreea Antonescu intră și la Survivor România de la PRO TV? Am aflat toate detaliile

După America Express Andreea Antonescu intră și la Survivor România de la PRO TV Am aflat toate detaliile

Andreea Antonescu a reușit să-și împlinească marele vis, acela de a mai avea un copil. Ea a născut la 40 de ani și spune că sarcina nu i-a pus deloc probleme. Artista a aflat că este însărcinată în timpul filmărilor pentru America Express, iar odată ajunsă acasă și-a anulat cam toate evenimentele pentru a nu avea probleme de sănătate ulterior.

Andreea Antonescu a revenit la forma care a consacrat-o destul de rapid și dedică mult timp micuței sale. Partenerul său de viață, Victor Vrînceanu a renunțat recent la postul de redactor șef al publicației CanCan și a anunțat că se lansează în afaceri, tocmai pentru a putea aduce mai mulți bani acasă.

În ultimii ani, Andreea Antonescu a cam fost prezentă la toate reality show-urile de la toate posturile de televiziune. Ea a rezistat o lună și la Survivor România de la Kanal D, dar a fost o sportivă extrem de slabă. După prestația ei de la America Express, mulți ar fi vrut să o vadă și la Survivor România de la PRO TV.

Andreea Antonescu intră și la Survivor România?

Doar că… nicio șansă. Andreea Antonescu a spus clar că nu mai vrea să participe la nicio emisiune de acest tip și că a bifat deja tot ce era de biaft în domeniu.

„Nu aș mai participa. Consider că am participat deja la câteva reality show-uri, nu vreau să fac neapărat din asta un stil de viață. America Express era într-adevăr unul dintre reality show-urile pe care nu le bifasem până în momentul ăsta, de câțiva ani eram în discuții să particip.

Consider că mai ales, în momentul de față, având doi copii, nu m-aș mai înhăma la un reality show. Ce a fost mai important, deja am bifat. Lucrurile încep să devină din ce în ce mai grele, pentru că am doi copii, pentru că e mititica și are nevoie de mine nonstop, nu e cazul să mă mai aventurez”, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate