News

Doliu în Las Fierbinți! Un mare actor care a jucat în serial a murit. Aspirina – Mirela Oprișor și Geanina – Anca Dumitra, în lacrimi. Ce se întâmplă cu rolul său

Doliu în Las Fierbinți Un mare actor care a jucat în serial a murit. Aspirina - Mirela Oprișor și Geanina - Anca Dumitra în lacrimi. Ce se întâmplă cu rolul său

Joi, 9 februarie a început cel de-al 22-lea sezon Las Fierbinți și primul episod a fost deja lider absolut de audiență. Personajele Celentano, Firicel, Bobiță, Geanina, Aspirina sau Giani continuă să țină publicul cu sufletul la gură și totodată să stârnească hohote de râs. Producția PRO TV este un adevărat fenomen, mai ales că rezistă de peste zece ani.

Sunt puțini cei care-și mai amintesc primul sezon Las Fierbinți, care a deschis practic poarta spre succes. La acel moment și marele actor Constantin Drăgănescu avea un rol în serial și a apărut în mai multe episoade. Talentul lui a fost apreciat și nu a fost uitat nici de colegii lui și nici de fanii peliculei.

Acesta a jucat rolul lui Dăgănescu în anul 2012, dar apoi a renunțat la proiectul Las Fierbinți și s-a dedicat unor alte producții. Din păcate, marele actor a murit în anul 2020, după o îndelungă suferțină. Acesta avea, la 84 de ani.

Mirela Oprișor, cea care o interpretează pe Aspirina în Las Fierbinți a făcut anunțul la acel moment, ea fiind una dintre apropiatele marelui actor. Anca Dumitra, Geanina a fost și ea foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat atunci.

Lacrimi mult în Las Fierbinți pentru marele actor

„Dumnezeu să te odihnească! Vei rămâne mereu în inima mea, Constantin Drăgănescu”, scria pe rețelele de socializare la acel moment Mirela Oprișor.

”Dumnezeu să îl ierte”, a spus Anca Dumitra.

Actorul, care juca şi în serialul Las Fierbinţi de la Pro TV şi-a consacrat viaţa teatrului, fiind membru al echipei Teatrului Bulandra încă din 1982, a anunţat instituţia pe pagina de Facebook.

Între timp, s-au mai filmat multe sezoane Las Fierbinți fără marele actor, dar colegii lui încă îl menționează și îi duc dorul. Toți cei care au trecut prin Las Fierbinți sunt considerați ca făcând partea din marea lor familie. P

Constantin Drăgănescu s-a născut la Constanța pe 27 septembrie 1936 și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1961. A debutat pe marele ecran în 1972 și a jucat în peste 50 de filme, printre care „Angela merge mai departe” (1981), „Asfalt Tango” (1996) și „Sunt o babă comunistă” (2013).

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate