News

După Survivor România de la PRO TV, Cătălin Zmărăndescu a semnat cu Kanal D. Ce rol va avea la televiziunea turcă

După Survivor România de la PRO TV Cătălin Zmărăndescu a semnat cu Kanal D. Ce rol va avea la televiziunea turcă

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România după mai bine de două luni, dar a avut un impact major în show. El a și fost cel mai bine plătit concurent din emisiunea, care a fost difuzată la PRO TV în ultimul sezon, câștigat de Alex Delea.

Cătălin Zmărăndescu a apărut și la Masked Singer România, show prezentat de Pavel Bartoș, tot la postul lider de audiență, dar în ultimele luni nu a mai primit nicio ofertă. Astfel că a acceptat propunerea Kanal D de a veni ca invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22.00.

Cătălin Zmărăndescu este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale. De asemenea, a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat și a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist.

Secretele lui Cătălin Zmărăndescu

Cu toate acestea a fost devenit cunoscut publicului larg ca fiind bodyguardul lui Gigi Becali, de a cărui siguranță s-a ocupat vreme de 16 ani. În anul 2009 a fost arestat și ulterior condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate în mod nelegal a persoanelor care i-au furat mașina patronului FCSB. În prezent, deține propria academie de lupte, la Târgoviște, unde este și antrenor.

Cătălin Zmărăndescu se află la a doua căsătorie și este tatăl a patru copii.

„V-a împins răutatea în ring?”, „V-a salvat sportul de la mediocritate?”, „Câți bani ați câștigat din lupte ilegale?”, „Cu ce îl aveți la mâna pe Gigi Becali?”, „Cine v-a salvat de la sinucidere?”, „Cât de mult vă plac oamenii?”, „De ce v-ați renegat copiii?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Zmărăndescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate