News

David Dobrincu, fratele lui Sebastian Dobrincu a dat lovitura la doar 11 ani! Puștiul este deja considerat un fenomen. Ce a reușit de data aceasta

David Dobrincu fratele lui Sebastian Dobrincu a dat lovitura la doar 11 ani Puștiul este deja considerat un fenomen. Ce a reușit de data aceasta

David Dobrincu, fratele milionarului Sebastian Dobrincu, puștiul minune de doar 11 ani, revine în atenția fanilor muzicii bune cu o nouă surpriză muzicală, căci a decis să lanseze chiar de Valentine’ s Day un nou cover. Și nu orice fel de cover, ci o piesă dragă mamei lui, interpretată de un titan al muzicii, Rod Stewart.

Puștiul cu voce puternică este la al doilea cover al indrăgitului interpret, căci anul trecut, în octombrie, a mai lansat și „Sailing”, o altă piesă în al cărui videoclip promova frumusetiile țării noastre, fiind numit și micul influencer. Însă acum a ales să facă cover după altă piesă foarte iubită, ”Have I Told You Lately That I Love You”, căreia David Dobrincu i-a dat un suflu nou și o interpretare modernă.

În plus, a filmat și un videoclip, mergând pe urmele lui „Wednesday”, celebrul serial în care și puștiul actor are câteva apariții, filmand într-o locație de basm, la Castelul Cantacuzino alături de partenera să Alessia Maria Stoica de numai 13 ani. Cei doi au filmat câteva ore și s au jucat și s au dat în leagăn, însă s au purtat că doi adevărați profesioniști, având în vedere că au amândoi experiență în fața camerelor.

Puștiul minune a lansat noul videoclip în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV și a vrut să dedice această piesă tuturor îndrăgostiților, însă nu ne a povestit dacă a reușit să fure inima cuiva. Vă invităm să ascultați piesa și să urmăriți videoclipul, iar dacă doriți să l urmăriti pe David o puteți face atât pe Youtube, căci are un podcast interesant, cât și pe rețelele de socializare.

Cine este David Dobrincu?

David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja câteva single-uri lansate, coveruri și concerte susținute în aer-liber și nu numai. David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru serialele „Clanul”, „Vlad” și „Lecțîi de viață” de la Pro Tv, a luat lecțîi de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre. Dublează voci pentru filme de animație și are propria rubrica la „Vorbește lumea”.

A realizat un cover după melodia „Karma” – (cover Coldplay -varianta în română) unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. A mai lansat piesă „Hai” cu Marius Moga, apoi a înregistrat cu Anna un cover special de Crăciun după ”Mistletoe” a lui Justin Bieber, apoi cu Ava a colaborat la un alt cover după „Shallow” al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize ”An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat la coverul piesei „Perfect Symphony” dar și pentru altele și are multe proiecte muzicale. O altă colaborare este cu AnaMaria Mărgean.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate