News

Cum vezi mesajele șterse de pe WhatsApp? Pașii care te vor ajuta să le recuperezi ușor

Cum vezi mesajele șterse de pe WhatsApp Pașii care te vor ajuta să le recuperezi ușor

De când a introdus WhatsApp funcția „Ștergere pentru toată lumea” au apărut mari probleme pentru utilizatori. În timp ce unii se bucură că pot anula ceea ce au scris, alții sunt extrem de iritați că nu au apucat să citească ceea ce le fusese expediat. Și caută metode să recupereze mesajele pierdute.

Ei bine, da acestea există. Așa cum era de așteptat, creatorii digitali au inventat mai multe metode ingenioase prin care oricine poate vedea mesajele șterse de pe WhatsApp.ca o modalitate de a revoca mesajele în aproximativ o oră de la trimiterea lor.

De exemplu, jurnaliștii de la Daily Mail vorbesc despre o aplicație terță parte numită „Notification History”. Aceasta poate fi descărcată ușor din Google Play. Este considerată destul de sigură, dar dacă vă decideți să o încercați aveți mare grijă ce alegeți pentru că există și variante cu viruși și vă pot distruge telefonul. În general opțiunile cu plată sunt cele mai sigure. Cele free au mereu câte o capcană ascunsă.

Aplicația care-ți recuperează mesajele șterse de pe WhatsApp

O altă aplicașie considerată bună a fost identificată de reprezentanții XDA-Developers. Aceasta se numește WAMR și se poată descărca, gratuit, din meniul Google Play. Se va instala în aproape 15 minute, după care, ca să funcționeze în mod normal, trebuie să accepți toți termenii și condițiile.

După ce ai bifat acceptul, apeși pe ”Next”, buton ce te va duce către pasul următor. Îți vor apărea mai multe aplicații din telefon, iar tu le alegei pe care le dorești monitorizate. În contextul de față, optezi pentru WhatsApp, dar se poate și pentru Messenger, Telegra, Siganl, unde la fel oamenii mai anulează mesajele.

Următorul pas prevede ca să te duci în dreapta jos, până ce vei ajunge de ”Setup”, iar aici optezi pentru ”Enable” , la secțiunea ”Notification Reader”. Te duci apoi la ”Setări” în Android, permiți WAMR-ului să îți vadă notificările, bifând ”Allow”, iar la final alegi ”Next”.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate