News

Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea și cine este noul ei partener de viață. Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva

Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi Irina Tănase fosta iubită a lui Liviu Dragnea și cine este noul ei partener de viață. Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva

În perioada în care Liviu Dragnea era președintele PSD, Irina Tănase era tratată ca o adevărată prințesă. Nu doar de către iubitul ei, ci și de ceilalți lideri social democrați, care încercau să-i fie cât mai aproape. Lucrurile s-au schimbat complet odată ce judecătorii și procurorii au intrat pe fir.

Chiar după alegerile europarlamentare din anul 2020, Liviu Dragnea a intrat în închisoare, iar Irina Tănase în aparență l-a așteptat. Jurnaliștii de la CanCan au difuzat o serie de stenograme cu aceasta, în care au arătat că de fapt tânăra își înșela partenerul de viață cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Cei doi trebuiau să se și căsătorească, dar Liviu Dragnea a încetat relația și a început să curteze alte fete de vârsta fiicei lui. Acum a devenit vlogger culinar și nu mai are niciun cuvânt de spus în politică.

Cine este noul iubit al Irinei Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Și Irina Tănase, care are acum 31 de ani, s-a reprofilat. Nu se știe exact dacă aceasta are un job sau nu, dar cel care o întreține este actualul ei iubit, în vârstă de 53 de ani. Este vorba despre un om de afaceri libanez.

Roger El Akoury este fostul patron al cunsocutului lanț de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al companiei farmaceutice A&D Pharma. În plus, acesta este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, dar mai are și alte afaceri în desfășurare.

El Akoury a realizat una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața pharma în 2017. El și-a vândut farmaciile Sensiblu unui fond de investiții din Cehia care deține farmaciile Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna pe 400 de milioane de euro.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate