News

Cine este de fapt Dinu Gavril, fratele lui Jean Gavril de la America Express. Ce job prestigios are acesta. Puțini și-ar fi imaginat

Cine este de fapt Dinu Gavril fratele lui Jean Gavril de la America Express. Ce job prestigios are acesta. Puțini și-ar fi imaginat

Dinu și Jean Gavril au acceptat să participe la emisiunea „America Express” de la Antena 1. Mulți au auzit de Jean, însă despre fratele său nu se știu prea multe detalii.

Jean Gavril este un nume nou în lumea showbiz-ului. El a decis să participe la concursul de la Antena 2, însă l-a luat și pe fratele său cu el. Dinu Gavril nu a urmat drumul lui Jean Gavril, motiv pentru care el nu profesează în domeniul artistic.

Până acum el a stat departe de lumina reflectoarelor și a ales o carieră în alt domeniu. Dinu Gavril este inginer de profesie și are o aplicație pentru animale de companie. Chiar dacă nu se află în același domeniu ca fratele său, tot are succes pe plan profesional.

Jean și Dinu Gavril au pornit la drum în speranța că vor câștiga premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Până acum, cei doi au făcut față obstacolelor care le-au ieșit în cale, dar au și ieșit din zona de confort pentru asta.

Dinu Gavril s-a obișnuit cu camerele de filmat

Fiind străin de acest domeniu, Dinu Gavril a avut o perioadă mai grea cu camerele de filmat, dar spune că acum s-a obișnuit, lucru ce poate fi ușor observat, deoarece a devenit mai vorbăreț.

Într-una dintre ediții, acesta a povestit un moment din copilăria lor, iar oamenii au început să-l cunoască din ce în ce mai bine.

Ca în orice altă echipă de la „America Express„, între ei doi au existat și momente tensionate, mai ales atunci când se aflau sub presiune. Totuși, cei doi frați au făcut față cu brio la tot ceea ce le-a ieșit în cale până acum.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate