News

Cine este Andreea Moromete, prima Războinică de la Survivor România 2023. Ce legătură are cu Cătălin Măruță

Cine este Andreea Moromete prima Războinică de la Survivor România 2023. Ce legătură are cu Cătălin Măruță

După sărbătorile de iarnă toți cei 24 de membrii ai celor două echipe de la Survivor România, Războinicii și Faimoșii, vor decola spre Republica Dominicană. Dacă anul trecut, până la această dată deja se știe numele vedetelor care au semnat cu PRO TV pentru acest reality show, de data aceasta totul a fost ținut secret.

Cătălin Măruță a organizat, însă un concurs în emisiunea lui pentru a alege primul Războinic de la Survivor România 2023. Au fost opt concurenți și în fiecare săptămână câte unul a fost eliminat, după votul publicului.

Andreea Moromete a fost marea câștigătoare. A dat dovadă de multă inteligență, ambiție și charismă, astfel că era previzibil rezultatul încă de la prima ediție a competiției.

Cine este Andreea Moromete, prima Războinică de la Survivor România

Andreea Moromete are așadar 23 de ani și este născută în Alexandria, județul Teleorman, zonă de unde provin și Gina Pistol sau Liviu Dragnea.

Tânăra locuiește în prezent București și a absolvit relaltiv recent Academia de Poliție. A lucrat timp de 2 luni la serviciul de imigrări, apoi și-a dat demisia pentru că nu se regăsea în munca de birou. Spera la altceva după studii.

Andreea Moromete descrie experiența cu Academia de Poliție că fiind una oribilă și nu este deloc mulțumită nici de pregătirea fizică făcută la școală – autoapărarea lipsea, iar trageri aveau doar o dată pe luna și nici de alte lucruri din interior.

În prezent, Andreea Moromete este este user generated content creator.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate