News

CFR oferă cadouri plus reducere de 20% la biletele de tren tuturor clienților! Până când ține această super promoție

CFR oferă cadouri plus reducere de 20 la biletele de tren tuturor clienților Până când ține această super promoție

CFR Călători vinde bilete mai ieftine cu 20%. Compania feroviară spune cum pot beneficii călătorii de această ofertă, car expiră de 18 februarie.

CFR Călători vine cu o ofertă specială în cadrul ediției de primăvară a Târgului de Turism al României, desfășurat în Complexul Expozițional ROMEXPO din București în perioada 15-18 februarie 2024.

Pe parcursul celor patru zile ale târgului, cei care aleg să cumpere bilete de tren pentru călătoriile interne la vagon clasa 1 și clasa a 2-a de la standul CFR Călători vor beneficia de o reducere substanțială de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon clasă.

CFR Călători oferă cadouri celor care cumpără bilete

Însă, bucuriile nu se opresc aici. Odată cu achiziționarea biletelor, călătorii vor primi și mici surprize, în limita stocului disponibil, pentru bilete cu o valoare de cel puțin 50 lei. Ofertele variază în funcție de valoarea biletelor achiziționate:

Pentru bilete de 50 – 100 lei: Un rucsac pliabil.
Pentru bilete de 100 – 200 lei: O baterie externă pentru încărcarea telefonului.
Pentru bilete de peste 200 lei: Un termos destinat alimentelor și un stick de memorie 16 GB.

Standul CFR Călători este amplasat în Pavilionul B2, la numărul 3B, și este deschis vizitatorilor în intervalul orar 10:00 – 18:00 de joi până sâmbătă, iar duminică între orele 10:00 – 16:00.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate