News

Celebrul Marius Buga de la PRO TV, arestat pentru că ar fi violat un adolescent fără apărare. Acuzațiile sunt și mai grave de atât. Reacția PRO TV

Celebrul Marius Buga de la PRO TV arestat pentru că ar fi violat un adolescent fără apărare. Acuzațiile sunt și mai grave de atât. Reacția PRO TV

Marius Buga este colaborator al postului de televiziune PRO TV de aproape 20 de ani. Acesta apărea aproape zilnic în cadrul jurnalelor de știri pentru a prezenta diverse cazuri din județul Dâmbovița în special. El este originar din Târgoviște și locuiește acolo. Marți seara a fost adus la Poliție, după ce un băiat cu vârsta sub 16 ani a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul.

Situația s-a complicat peste noapte pentru că acuzațiile s-au transformat în unele de viol. Mai exact adolescentul, care provine dintr-un centru de plasament și care inițial era audiat într-o altă speță, l-a acuzat pe Marius Buga de viol. Acesta spune că el nu a consimțit actual sexual.

Polițiștii l-au reținut pe jurnalistul PRO TV pentru 24 de ore, iar acum au extins cercetările pentru că sunt suspiciuni că acesta ar fi făcut același lucru și cu alți băieți minori.

Ce spun cei de la PRO TV despre Marius Buga

Marius Buga are 42 de ani și nu se știu foarte multe detalii despre viața lui personală. Însă acesta ar fi avut de-a lungul timpului mai multe iubite și nimeni nu ar știut despre orientarea lui sexuală.

Oficialii PRO TV au venit cu o reacție chiar ieri, imediat după ce a apărut primul articol despre colaboratorul lor de foarte mulți ani.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, au declarat reprezentanții Pro TV într-un comunicat.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate