News

Cele mai ghinioniste numere la Loto 6/49. Nu le juca niciodată dacă vrei să câștigi. Nu au fost extrase deloc

Cele mai ghinioniste numere la Loto 649. Nu le juca niciodată dacă vrei să câștigi. Nu au fost extrase deloc

Cele mai ghinioniste numere extrase la Loto 6/49 nu trebuie jucate dacă vrei să câștigi premiul cel mare. Unele dintre ele nu au fost extrase nici măcar odată.

Dacă vrei să câștigi la Loto 6/49 în primul rând trebuie să te simți norocos. Dincolo de asta, contează și numerele pe care le alegi.

Unele persoane nu cred în numere ghinioniste sau numere norocoase și se bazează pe anumite cifre cheie. Poate data de naștere, poate ziua în care a fost completat biletul, ori vârsta.

De asemenea, sunt și alte criterii după care poți să alegi numerele pe care le crezi a fi norocoase. Sunt însă niște calcule matematice care prezintă lista celor mai ghinioniste numere extrase la Loto 6/49.

Poate nu știa, dar Loteria Română are o arhivă în care sunt indexate toate numerele extrase la Loto 6/49. Este vorba despre numerele extrase în ultimii 30 de ani, adică începând cu 1993.

În acest mod putem afla și ce numere au fost extrase cel mai rar, fiind considerate cele mai ghinioniste de la Loto 6/49. Se spune că cei care le-au jucat au șanse destul de mici să câștige.

Cel mai ghinionist număr la Loto 6/49

Numărul 30 și numărul 31 sunt considerate cele mai ghinioniste numere. Acestea sunt completate de numerele 40, 31, 42, 49, 21. Dacă vrei să câștigi la Loto 6/49, deci, mai bine le eviți.

Care sunt cele mai norocoase numerele extrase la Loto 6/49 în schimb? Avem un număr extras în România de 217 ori în perioada 1993-2016.

Este vorba despre numărul 36, conform arhivei Loteriei Române. Lista este completată de numerele 40, extras de 149 de ori, iar mai apoi 13, 17, 46, 15, 48.

Toate aceste numere sunt considerate cele mai norocoase numere din 1993 și până în prezent. Astfel, oricine le poate juca dacă se simte norocos și speră că va avea o șansă în plus pentru a câștiga premiul cel mare pus la dispoziție de Loteria Română la următoarea extragere.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate