News

Ce vârstă și ce studii are de fapt Celentano din Las Fierbinți. Ce job a avut actorul Adrian Văncică în trecut. A avut probleme mari

Ce vârstă și ce studii are de fapt Celentano din Las Fierbinți. Ce job a avut actorul Adrian Văncică în trecut. A avut probleme mari
07 iun. / 18:08

Personajul Celentano din serialul ”Las Fierbinți” este deliciul fanilor. Nu ai cum să nu te amuzi la scenele în care îl vezi și nu e de mirare, pentru că actorul Adrian Văncică știe prea bine cum să ajungă la inimile publicului.

Câți ani are Adrian Văncică și cum a ajuns în serialul Las Fierbinți de la PRO TV? Povestea este una mai lungă, însă cât se poate de interesantă și începutul nu a fost deloc ușor.

Celentano din Las Fierbinți s-a născut pe 18 martie 1977, la Târgoviște și are 45 de ani, iar acest rol l-a consacrat. A știut încă de la o vârstă fragedă că vrea să fie actor, drept urmare, a venit la București unde a absolvit Facultatea de Teatu din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale”.

Înainte de a deveni celebru însă, Adrian Vănică a avut pare de numeroase provocări. Actorul a lucrat în Coreea de Sud un an de zile, a muncit, a pierdut foarte mulți bani și era atras de pariuri.

Cum a ajuns Adrian Văncică în televiziune

Au urmat mai apoi diferite personaje la Disney Land, făcea jonglerii, show pe stradă și iată că mai târziu norocul avea să îi surâdă și în România, pentru că s-a întors la momentul potrivit.

”Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o.

M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică, pentru Rock FM.

Despre personajul Celentano din Las Fierbinți, actorul spune că a avut nevoie de timp pentru a-l studia, iar mai apoi lucrurile au venit de la sine.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate