News

Motivul real pentru care Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor All Stars. Suma imensă pe care a primit-o la plecare

Motivul real pentru care Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor All Stars. Suma imensă pe care a primit-o la plecare
29 mart. / 12:00

Așa cum deja Viperele Vesele ne-au anunțat de mult timp pe Instagram, Alexandra Ciomag a fost eliminată din competiția Survivor All Stars. Ștefania Stănilă, câștigătoarea colanului imunității a fost cea care a propus-o pentru duel, sperând să o învingă la final pe Ana Pal.

Doar că Iancu a aplicat strategia lui Zanni și a folosit dintele imunității. Astfel s-a ajuns în situația în care Ana Porgras a fost nevoită să lupte pentru a rămâne în competiție. Cea mai bună dintre Faimoase nu a dezamăgit. Obișnuită cu presiunea încă de când era gimnastă de performanță, aceasta a învins-o pe colega ei mai tânără.

Deși Alexandra Ciomag a fost și ediția trecută una dintre concurentele preferate ale echipei de producție, în acest sezon ea nu a reușit să impresioneze prea mult nici ca prezență în show și nici la nivel sportiv. Așa că era de așteptat ca ea să părăsească Survivor înainte de unificare.

Alexandra Ciomag nu s-a remarcat deloc la Survivor All Stars

Prin comparație, Alexandra Duli este una dintre concurentele care generează cele mai multe materiale. Deși se află pe ultimul loc în clasamentul Survivor All Stars, ea se detașează la capitolul show.

Alexandra Ciomag a avut dezavantajul că a intrat cu o săptămână mai târziu în competiție față de ceilalți. Deși a fost preferata băieților Războinici, ea nu a reușit să se remarce deloc în acest sezon. A și jucat mai puțin decât alte fete din competiție și nu a putut să-și regleze prea bine finalul din acest motiv.

Mezina show-ului a plecat acasă cu lacrimi în ochi după ce a fost învinsă de Ana Porgras la duel, însă PRO TV o va recompensa cu aproximativ 20.000 de euro pentru prezența ei la Survivor All Stars.

Pe final, ea a încercat să-i întoarcă pe Faimoși contra lui Andrei Ciobanu pentru a se salva de la eliminare, dar într-un final strategia ei nu a funcționat.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate