News

Ce înălțime are de fapt Jean Gavril de la America Express? Este mult mai scund decât pare. Motivul real pentru care a fost eliminat din show înainte de marea finală

Ce înălțime are de fapt Jean Gavril de la America Express Este mult mai scund decât pare. Motivul real pentru care a fost eliminat din show înainte de marea finală
16 mart. / 11:50

Jean Gavril a acceptat și el provocarea America Express, alături de fratele său, Dinu Gavril. Cei doi au fost de mai multe ori la un pas să părăsească show-ul, dar în cele din urmă au ajuns până aproape de final. Ei au terminat competiția pe locul 4, iar motivul eliminării îl reprezintă audiența. Celelate echipe au fost mai mediatizate.

Știm prea bine că televizorul poate deforma realitatea, așa că poate veți rămâne surprinși atunci când veți afla câteva detalii despre faimosul Jean Gavril.

Artistul are doar 28 de ani și este din Constanța. De asemenea, deși poate părea foarte înalt în timpul filmărilor, în realitate el are o înălțime de 1,76 metri, dar și o greutate de aproape 75 de kilograme.

Cum a debutat Jean Gavril în muzică? Familia lui avea o afinitate pentru acest domeniu. Tatăl artistului este violonist și a cântat în corul armatei, iar mama sa este profesoară de pian.

Practic, încă din copilărie Jean Gavril știa deja ce vrea să facă, iar părinții săi l-au ajutat enorm în acest demers. În perioada liceului, Jean Gavril a făcut parte din corul Liceului „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Ce studii are la bază Jean Gavril de la America Express

De asemenea, el a cântat și la diferite evenimente, iar mai apoi părea că a ales un alt drum. După ce a terminat liceul, Jean Gavril a decis să se mute la București, unde, surpriză, s-a înscris la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu.

Practic, artistul este la bază arhitect, însă nu a profesat niciodată și și-a văzut mai departe de muzică. A debutat în industria muzicală în anul 2014, pe pe când avea doar 20 de ani cu piesa „Nebun de legat”, care s-a dovedit a fi un real succes.

Mai mult de atât, în ultimii ani, Jean Gavril de la America Express s-a făcut și mai remarcat fiind invitat la evenimente de renume precum Electric Castle, Gala Forbes, Femei pe Mătăsari, Romanian Creative Week și Elle Style Awards.

De asemenea, el a mai colaborat și cu artiști extrem de apreciați din industrie precum Smiley, Feli și chiar și Tudor Chirilă.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate