News

Câți bani le-a promis PRO TV lui chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu pentru a fi noii jurați de la MasterChef

Câți bani le-a promis PRO TV lui chef Florin Dumitrescu chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu pentru a fi noii jurați de la MasterChef

PRO TV a plătit o sumă enormă pentru licența Survivor România, dar sezonul trecut a fost permanent depășit în audiențe de Antena 1 prin cooking show-ul Chefi la Cuțite cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu pe post de jurați. Cum cei trei bucătari și-au anunțat demisia de la postul unde au lucrat în ultimii zece ani, au început negocierile cu rivalii.

Astfel PRO TV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani celor trei chefi pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România, loc unde s-au și lansat în urmă cu aproximativ 12 ani. Cât despre Survivor România, este posibil ca acesta să revină la Kanal D pentru că cei de la PRO TV nu ar mai dori continuarea contractului. Aceștia au noi vedete în portofoliu și prețul este oricum mai mic.

Revenind la chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, aceștia ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an de la Antena 1 pentru prestațiile lor, conform unor surse din cadrul trustului Intact, dar aceștia ar fi fost nemulțumiți pentru că producția în sine scotea milioane de euro din publicitate, iar lor nu le reveneau suficienți bani.

Banii au fost mereu motivul scandalului

Și Gina Pistol și-a dat demisia dintr-un motiv similar. De precizat că toți cei patru au transmis că decizia plecării de la Antena 1 nu a avut niciodată legătură cu banii. În realitate, tot timpul acesta a fost motivul, doar că niciunul nu a dorit să recunoască.

Iubita lui Smiley a argumentat că vrea să petreacă mai mult timp cu fetița, în timp ce cei trei bucătari au spus că sunt prea obosiți să continue. Și totuși iată că au semnat cu alt post, ceea ce înseamnă că nu efortul intens i-a determinat să înceapă un război cu trustul unde au lucrat în ultimul deceniu.

Antena 1 i-a dat în judecată și deja sunt patru procese pe rol. Când chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai filmeze sezonul 13, ei încă erau sub contract cu televiziunea lui Dan Voiculescu, așa că s-ar putea ca instanța să-i oblige la plata unor daune serioase.

Nici Antena 1 nu le-ar mai fi plătit munca depusă în sezonul 12, așa că bucătarii au deschis și eu un proces pe acest motiv. Cu siguranță Antena 1 va trimite o serie de notificări și către PRO TV, încercând să blocheze apariția celor trei chefi, însă odată făcută promovarea emisiunii, este clar că nu vor renunța.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate