News

Câte clase are de fapt Mihai Bobonete? Juratul de la Românii au talent a ascuns adevărul până acum

Câte clase are de fapt Mihai Bobonete Juratul de la Românii au talent a ascuns adevărul până acum
24 apr. / 21:27

Numele lui Mihai Bobonete l-ai auzit cu siguranță măcar odată. Rolul din serialul Las Fierbinți l-a consacrat, iar mai nou, acesta este și unul dintre jurații emisiunii Românii au talent de la Pro Tv.

Cum a ajuns Mihai Bobonete actor și ce studii are, de fapt, la bază acesta? Povestea este o pură întâmplare, după cum povestește chiar el.

Era ambițios, și-a dorit să aibă studii superioare și a ales în primă fază facultatea de Electrotehnică. Mai apoi, însă, la propunere nașului său, Octavian Strunilă, meseria de actor a început să îi surâdă.

Bărbatul l-a întreabă într-o vacanță pe Bobonete dacă nu cumva ar vrea să debuteze în acest domeniu, însă la acel moment, actorul era deja în ultimul an la facultatea de Electrotehnică, la Craiova.

Brusc, acesta a decis să renunțe, a luat o decizie de moment și a venit la București, unde a și intrat din prima la facultatea de Teatru și Film .

Ce studii are Mihai Bobonete din Las Fierbinți

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”.

Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, a povestit Mihai Bobonete.

Deși a intrat din prima la actorie, să nu credeți că juratul de la Românii au talent a dus facultatea și la bun sfârșit. Dacă la Electrotehnică a rezistat patru ani, iată că la actorie a rezistat un singur an.

Astfel, deși se bucură de un succes imens atât cu rolul din serialul Las Fierbinți cât și cu evenimentele pe care le ține, în realitate, Mihai Bobonete nu și-a finalizat niciodată studiile superioare, așa că nu are nicio diplomă, decât cea de Bacalaureat.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate