News

Boala năucitoare cu care a fost diagnosticat Cristi Borcea! Este incurabilă, iar acum totul s-a agravat. Informații de ultimă oră despre miliardar

Boala năucitoare cu care a fost diagnosticat Cristi Borcea Este incurabilă iar acum totul s-a agravat. Informații de ultimă oră despre miliardar

Cristi Borcea suferă de câteva probleme de sănătate. El a dezvăluit că din această cauză este forțat să ia 30 de pastile, adăugând că totul s-a înrăutățit de când cu intrarea la pușcărie.

Cristi Borcea a spus că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Mai precis, el suferă de insomnie acută și de probleme cardiace. În podcastul lui Viorel Grigoriu, el a spus că starea sa de sănătate s-a agravat în perioada petrecută în închisoare.

Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo a încercat diverse tratamente pentru insomnie. Chiar a apelat și la unele din Hong Kong, dar nu au dat rezultat.

„Iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord, iau și supliment magneziu. De somn iau două, trei, patru. Diagniosticul – insomnie acută, mi-au pus-o toate comisiile, cred că din pușcărie am luat tratament și acolo am încercat, acolo nu aveai ce să faci. Dormeam o jumătate de oră, nu mai puteam să dorm după. S-a agravat odată cu închisoarea”, a explicat Borcea.

Cristi Borcea încearcă să renunțe la medicamente

El a mai spus în podcast că are și afecțiuni cardiace, din cauza unei operații pe cord deschis. Pentru a se menține sănătos trebuie să ia foarte multe pastile. Deși încearcă să scadă numărul pastilelor pe care le ea, acest obiectiv este, însă, o provocare.

„De două ori pe an mă duc la detox, mă ajută așa și așa. Trebuie să am puterea să stau două-trei săptămâni la detox, asta m-am gândit în decembrie, să nu iau nicio pastilă. Trebuie să fac pasul ăsta, să încerc. Iau de 20 de ani, dar s-a agravat în 2009. Renunț, dar nu dorm, după două zile dorm jumătate de oră, o oră și gata nu mai dorm și nu mai ești bun de nimic”, a adăugat el.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate