News

Boala năucitoare care îl macină zilnic pe Dragoș Bucur de la Românii au talent. Ce se întâmplă cu relație lui cu Dana Năblaru

Boala năucitoare care îl macină zilnic pe Dragoș Bucur de la Românii au talent. Ce se întâmplă cu relație lui cu Dana Năblaru
17 feb. / 08:28

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Este prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie și de asemenea este și unul dintre jurații de la Românii au talent.

Dacă de la distanță, Dragoș Bucur pare că este un om împlinit, aflați că dincolo de satisfacțiile pe care i le aduce job-ul, dar și familia, prezentatorul tv se luptă cu o boală destul de gravă.

Dragoș Bucur spune că a găsit echilibrul și că acum boala nu îl îngenunchează, însă chiar și așa, la început i-a fost destul de dificil să accepte acest lucru.

Juratul de la Românii au talent suferă de diabet și este dependent de insulină, așa că trebuie să urmeze un meniu destul de strict și să fie atent la mai multe aspecte.

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea.”, povestea Dragoș Bucur în urmă cu ceva timp.

Dragoș Bucur nu regretă că are diabet

Acesta a mai dezvăluit că nu regretă faptul că are diabet și că această boală l-a disciplinat destul de mult. De asemenea, sunt momente în care și soția sa, Dana Năblaru îl ajută cu administrarea de insulină, iar pentru ei nimic nu este problematic.

Odată cu diabetul, Dragoș Bucur a devenit mult mai echilibrat și totodată a avut oportunitatea să își învețe și corpul mai bine.

”Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge. Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat.”, a mai juratul de la Românii au talent.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate