News

Antena 1 intră în colaps! Are probleme mari din cauza reality show-ului Mireasa! Acuzații grave și la adresa Simonei Gherghe. Detalii de ultimă oră

Antena 1 intră în colaps Are probleme mari din cauza reality show-ului Mireasa Acuzații grave și la adresa Simonei Gherghe. Detalii de ultimă oră

Reality show-ul Mireasa a ajuns la cel de-al sapte-lea sezon, însă audiența a luat-o serios în jos, după ce producătorii au intrat în conflict cu comunitatea Viperele Vesele. Contul anonim de Instagram publică regulat informații secrete din culisele tuturor televiziunilor, iar asta pare să-i fi supărat pe cei care gestionează emisiunile de impact.

Viperele Vesele a atras atenția cu privire la o serie de concurenți din cadrul reality show-ului Mireasa, care ar fi avut probleme de ordin moral și penal. Sunt acuzații de consum de droguri, proxenetism și prostituție. În loc să ia măsuri, producătorii și întreaga echipă a producției au dat block contului. Simona Gherghe a procedat și ea la fel, ceea ce a încins și mai mult spiritele.

Viperele Vesele a pornit astfel o campanie împotriva reality show-ului și i-a îndemnat pe telespectatori să nu se mai uite la Antena 1 în intervalul 14.00-17.00, când este difuzată emisiunea Mireasa.

Mesaj de ultimă oră de la Viperele Vesele

@viperele__vesele

„Dragi protestatari și contestatari ai producatorilor emisiunii Mireasă, Antena 1, marți, 04.04.2023, în a treia zi de proteste ale telespectatorilor, ziua în care s-a adus în emisiune, pe repede înainte, o nouă concurentă, într-o încercare disperată a producătorilor de a mai resuscita audiența și a mai arunca cu puțin praf în ochii publicului revoltat, emisiunea a înregistrat un jalnic 12.5 share și, deja, putem vorbi despre un dezastru la nivel de audiență.

Șocul acestui 12.5 share a fost resimțit din plin de unicul mohican, rămas pe baricade, moderatoarea Simona Gherghe, care, puternic afectată de impactul protestului comunității Viperele Vesele, se pare că a cedat și a căzut pradă efectului de turmă pornit se producătorii emisiunii, blocând contul nostru de Instagram.

Pe această cale, îi transmitem Simonei Gherghe că lipsa de respect față de telespectatorii emisiunii Mireasă și față de această vastă comunitate, Viperele Vesele, discriminarea comunității, jignirea inteligenței telespectatorilor, homofobia, promovarea și mângâierea pe creștet în emisiunea Mireasă a unor elemente care au ridicat proxenetismul, prostituția și consumul de droguri la rang de propagandă au generat această situație conflictuală.

Există și victime colaterale ale abuzurilor producătorilor emisiunii Mireasă, ale aroganțelor și chiar ignoranței acestora, care ne amintesc, pe alocuri, de sindromul micului caporal. Regretăm din suflet situația delicată a celor din echipa de producție a emisiunii Observator, nevoiti să intre in emisie după ce au fost lăsați în 12-13 share.

Campaniile împotriva infracționalității, pro diversitate și privind transparentizarea voturilor prin sms și aplicație la emisiunea Mireasă, campanii propuse de comunitatea Viperele Vesele, au fost tratate cu block de moderatoarele Gabriela Cristea și Simona Gherghe și de producătorii emisiunii Mireasă și Mireasă – Capriciile Iubirii și acest gest vorbește de la sine despre valorile după care toți aceștia se ghidează, despre probitatea morală a acestora.

Un lucru este cert: NU CEDĂM!
De luni până vineri, între 14.00-17.00, spunem STOP abuzurilor producătorilor emisiunii Mireasă, spunem STOP discriminării, spunem STOP homofobiei, spunem NU prostituției, proxenetismului și consumului de droguri, închizând televizorul sau schimbând canalul.”

@viperele__vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate