News

Andreea Antonescu a renunțat la America Express în ultimele episoade? Pe cine a cerut Andreea Bălan să o înlocuiască. Detalii din culise

Andreea Antonescu a renunțat la America Express în ultimele episoade Pe cine a cerut Andreea Bălan să o înlocuiască. Detalii din culise

Andreea Antonescu a plecat în aventura America Express însărcinată. Vedeta susține că nu a știut nimic, însă colega ei, Andreea Bălan s-a îndoit de acest lucru și conform surselor ReviewPeBune.ro, de aici au și pornit mai multe conflicte între ele. De altfel, la revenirea în țară, după filmări, cele două prietene nu au mai fost văzute aproape deloc împreună.

Andreea Antonescu spune că a aflat în timpul filmărilor că este însărcinată, iar pe parcursul show-ului a acuzat mai multe stări de rău. Au fost momente în care s-a pus probleme înlocuirii acesteia. Andreea Bălan ar fi cerut ca Petrișor Ruge, bunul său prieten, care-i este și partener de dans să i se alăture.

Producătorii au considerat că nu este cazul și asta pentru că deja se filmaseră prea multe cadre și în plus ei mizau ca fetele să se certe între ele și să ridice audiență, conform acelorași surse ReviewPeBune.ro.

Andreea Antonescu avea nevoie de bani

Andreea Antonescu nu a vrut nici ea să renunțe pentru că semnase un contract pe bani mulți și cum urma o perioadă în care nu se mai putea prezenta la concerte sau evenimente prea mult, avea nevoie de acest venit. Așadar aceasta a tras de ea și a ajuns până în finală alături de Andreea Bălan.

Cele două artiste au încheiat competiția pe locul 2, marii câștigători fiind Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Cu toate că deja se știe de mult timp cine s-a clasat pe locul 1, America Express reușește cifre foarte bune de audiență, reușind să devanseze inclusiv Survivor România de multe ori, ceea ce a fost o foarte mare supriză.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate