News

Am aflat cine este cu adevărat Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman. Ce va face ea cu averea de 3 miliarde de euro

Am aflat cine este cu adevărat Karina Pavăl moștenitoarea imperiului Dedeman. Ce va face ea cu averea de 3 miliarde de euro

Karina Pavăl este cea care va prelua imperiul Dedeman și, implicit, și averea de 3 miliarde de euro.Fiica lui Dragoș Pavăl este deja implicată în afacerile familiei.

Imperiul Dedeman este pe mâini bune. Karina Pavăl va fi cea care va prelua marea afacere și averea de 3 miliarde de euro. Fiica lui Dragoș Pavăl nu are nici 30 de ani și arată că se descurcă foarte bine în domeniu. De altfel, ea are și studii în acest sens.

A călătorit la Londra după ce și-a terminat studiile în Elveția, unde a urmat cursurile Universității Queen Mary și ale renumitei Universități Cambridge. Este specializată în domeniul bancar și imobiliar.

Fiica lui Dragoș Pavăl este deja destul de implicată în afacere, iar atunci când o va prelua complet, se va extinde mult mai mult, în ciuda faptului că a fost întotdeauna o prezență discretă.

Imperiul Dedeman îi va reveni complet

A fost nevoită să părăsească Londra în calitate de unică moștenitoare a imperiului Dedeman după ce tatăl și unchiul ei au achiziționat 30% din grupul de firme Tei, scrie vbiz.ro.

„Acest parteneriat are la bază o viziune de business comună şi un set de valori şi principii fundamentale pe care le împărtăşim cu grupul Tei. Avem încredere că experienţa noastră de scalare a unui business de retail, împreună cu expertiza şi cunoaşterea aprofundată a pieţei farma, de puericultură şi produse de îngrijire personală de către Roxana si Irina (n.r Maftei), vor duce povestea Grupului Tei la următorul nivel, pe una dintre cele mai dinamice şi competitive pieţe din România”, spunea aceasta.

Totuși, Karina Pavăl este fericită și în viața personală. Moștenitoarea imperiului Dedeman nu a neglijat să se ocupe de afacerile personale. Ea se întâlnește de șase ani cu avocatul Dragoș Iamandoiu, fiul multimilionarului Nicolae Iamandoiu. Cei doi au fost colegi la Londra.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate