News

Am aflat ce echipe vor pleca la America Express. Nume surpriză pe listă: va fi cel mai mare show. Iulia Albu este doar una dintre vedetele care va ieși clar în evidență

Am aflat ce echipe vor pleca la America Express. Nume surpriză pe listă va fi cel mai mare show. Iulia Albu este doar una dintre vedetele care va ieși clar în evidență

Începe America Express sau mai bine zis filmările pentru un nou sezon. Deja s-a intrat în linie dreaptă, iar echipa de producție se pregătește de îmbarcare alături de cele nouă echipe care au acceptate marea provocare. Lista vedetelor participante este una plină de surprize. Momentan Antena 1 nu a dat niciun comunicat oficial, dar pe surse deja se știe câteva vedete.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost primii ofertați și cu toate că s-a vehiculat că aceștia vor pleca sigur spre America Expres, se pare că nu s-ar fi parafat înțelegerea. Artistul a dorit să meargă cu altcineva și asta pentru că prezentatoarea nu vrea să-și lase nici fetițele și nici job-ul de la Antena Stars, dar producătorii au refuzat.

Cea mai mare surpriză o reprezintă echipa formată din Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior. Copiii Andreei Esca vor fi așadar vedete la concurență. Niciunul nu a confirmat plecarea, dar presa dă ca sigur contractul lor cu Antena 1.

Roxana Ciuhulescu și soțul său deja și-au făcut bagajele, dar nu vor fi singurul cuplu. Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru au decis să accepte provocarea America Express. Designerul și-a dorit încă de sezonul trecut să plece chiar cu tatăl său, dar în cele din urmă nu a căzut de acord cu producătorii. Acum iată că visul ei s-a împlinit.

Cine va pleca spre America Express

Lista celor nouă vedete care vor pleca în curând spre America este una incendiară. Va fi cel mai mare show și cu siguranță obiectivul Monei Segall este ca emisiunea să ajungă pe locul 1 în audiențe cu toate edițiile. Sezonul trecut a fost câștigat de Nelu Cortea și Cătălin Bordea în fața Andreei Bălan și Andreea Antonescu, dar pentru viitor se dorește un spectacol chiar și mai mare.

Alte nume care ar putea intra în show sunt Emilian și WRS, câștigătorii de la Te cunosc de undeva. Aceștia au primit oferta și rămâne de văzut dacă vor pleca sau nu în cele din urmă.

Emisiunea va fi prezentată tot de Irina Fodor, după ce Gina Pistol și-a dat demisia.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate