News

WRS de la Te cunosc de undeva a recunoscut public că îi plac bărbații. Cine este iubitul său actual. Artistul nu vrea să se mai ascundă

WRS de la Te cunosc de undeva a recunoscut public că îi plac bărbații. Cine este iubitul său actual. Artistul nu vrea să se mai ascundă

WRS, pe numele real Ionuț Andrei Ursu, a ajuns cunoscut după ce a reprezentat România la Eurovision anul trecut. După eșecuri în lanț, acesta a reușit să califice țara noastră în finală și cu toate că a cântat perfect și era cotat chiar cu șanse la podium, a terminat concursul pe locul 18.

WRS a primit apoi mai multe contracte printre care și cel cu Antena 1 pentru show-ul transformărilor Te cunosc de undeva. El face echipă cu Emilian și au câștigat trofeul sezonul trecut. Și în cel actual se comportă foarte bine.

Cu cine formează WRS un cuplu

WRS a fost mereu rezervat atunci când a venit vorba de viața personală, dar într-un interviu pentru ziarul spaniol El Pais a recunoscut că iubitul său este un bărbat, dar că nu respinge nici ideea unui trio.

„Viața nu trebuie închisă într-un sertar. Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunitățile frumoase ale destinului”, a declarat WRS pentru El Pais.

Cu toate că WRS și-a început cariera ca dansator în cadrul unor emisiuni de talente precum „Românii au talent” și „Vocea României”, el a reușit să se impună treptat ca și cântăreț. În prezent are contract cu Global Records și recent și-a lansat primul album.

WRS a intrat în contact cu dansul încă de la o vârstă fragedă, de la 12 ani. A colaborat și cu o serie de artiste cunoscute din România, precum Antonia și Andreea Bănică. WRS a fost și într-o trupă pe nume Shot, fiind de altfel și primul său proiect muzical din care a făcut parte.

„Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent” și „Vocea României”, așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la Pro TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști”, a declarat WRS pentru Click! în urmă cu mai mult timp.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate