News

Ai contract cu ENGIE? Cum primești o reducere masivă la factura lunară. Anunț oficial

Ai contract cu ENGIE Cum primești o reducere masivă la factura lunară. Anunț oficial

Dacă ai contract cu ENGIE, află că poți beneficia de o reducere masivă la factura lunară la energie. Ce trebuie să faci? Doar actualii clienți sunt vizați.

Există o mulțime de furnizori din care putem alege când vine vorba de gaze sau de energie. Chiar și așa, unii dintre ei au oferte mult mai tentante decât alții.

Exemplu este chiar situația de la ENGIE. Compania îi răsplătește pe clienți, dacă fac un simplu gest. Ei pot beneficia de o reducere masivă la factura lunară.

Astfel, dacă ai contract cu ENGIE, ai grijă să îți activezi factura electronică. Dacă ai făcut-o deja, atunci ești automat înscris într-o tombolă lunară cu premii generoase.

ENGIE oferă o reducere de 500 de lei la factura lunară clienților

Ce oferă compania? ENGIE are, printre altele și o reducere de 500 de lei la factura lunară de energie. Cu alte cuvinte, dacă câștigi acest premiu, vei beneficia de o reducere masivă la factura lunară.

Iar dacă factura ta e mai mică, cel mai probabil nu vei mai plăti nimic în următoarea lună și poate nici în următoarea. Ce alte premii oferă compania?

Dincolo de reducerea de 500 de lei la factura lunară, la bătaie mai sunt puse alte două premii. Conform regulamentului, ENGIE le mai oferă clienților și un espressor Nespresso, dar și o boxa portabila Sony.

Și oricine are activată factura electronică, sau o activează acum, va avea șansa să se bucure de unul dintre cele trei premii cât se poate de generoase.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate