News

Ai contract cu DIGI RCS RDS? Decizie de ultimă oră luată de companie. Este legată de facturi și abonamente

Ai contract cu DIGI RCS RDS Decizie de ultimă oră luată de companie. Este legată de facturi și abonamente

Anunț de ultimă oră pentru clienții DIGI RCS-RDS. Ce se întâmplă cu abonamentele și ce trebuie să știe clienții fideli ai gigantului în telecomunicații?

DIGI RCS-RDS a venit constant cu numeroase oferte de nerefuzat pentru clienții noi, dar și vechi. Iar asta se reflectă și în datele publicate de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Cel mai recent raport al ANCOM arată că DIGI reprezintă prima opțiune a familiilor din România în ceea ce privește abonamentele de telefonie mobilă.

Și nu e de mirare. Momentan, în vigoare este o ofertă extrem de atractivă. DIGI le oferă celor interesați de un nou abonament, care își postează numărul la rețea, 4 luni de reducere.

Vorbim despre o reducere de 50% din prețul standard al abonamentului Nelimitat, care este 5 euro. Multe persoane au fost atrase de această ofertă, iar asta s-a văzut.

ANCOM arată că DIGI RCS-RDS a reușit astfel să devină operatorul de telecomunicații din România cu cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă. Iar aici este vorba despre o cotă de piață de 37,8%.

DIGI RCS-RDS, număr record de clienți

Mai mult de atât, sursa citată mai arată că la finele anului trecut, DIGI RCS-RDS a reușit să devină operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă, cu un procent de 98,8% din totalul populației României.

Se pare că un mare avantaj al operatorului au fost acoperirea națională extinsă 4G și oferta accesibilă tuturor utilizatorilor de servicii mobile, atât din mediul urban cât și rural.

Toți acești factori au reușit să mențină compania pe prima poziție și în topul portabilității, cu peste 4,9 milioane de conexiuni mobile atrase prin portare la finele anului trecut.

Și la datele financiare vedem un succes imens. DIGI RCS-RDS a reușit să își crească veniturile consolidate în primul trimestru al anului 2023 cu 11% față de perioada similară din anul trecut.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate