News

Ai cont sau card la Banca Transilvania sau la această bancă? Vine o schimbare majoră pentru clienți. Anunț de ultimă oră

Ai cont sau card la Banca Transilvania sau la această bancă Vine o schimbare majoră pentru clienți. Anunț de ultimă oră

Credit Europe Bank România își propune să fuzioneze cu compania-mamă Credit Europe Bank NV, în urma aprobării fuziunii transfrontaliere intra-grup de către acționarii din România. Așadar nu doar Banca Transilvania face mișcări spectaculoase pe piață. Reamintim că instituția achiziționează BRD Pensii, dar și OTP Bank.

”În data de 7 iunie, Adunarea Generală a Acţionarilor Credit Europe Bank (România) S.A. a aprobat fuziunea transfrontalieră intra-grup. Fuziunea transfrontalieră este un proces amplu care depinde de mai mulţi factori şi este supus aprobărilor autorităţilor de reglementare din România şi Olanda”, anunţă banca.

Credit Europe Bank (România) va opera ca o sucursală

După fuziune, Credit Europe Bank (România) SA va opera în continuare în țară ca o sucursală a companiei-mamă din Olanda. În prezent, banca din România funcționează ca o subsidiară a băncii-mamă.

”Schimbarea organizatorică în cadrul Grupului face parte din revizuirea strategică a Credit Europe Bank în vederea îmbunătăţirii operaţiunilor sale bazate pe expertiza şi resursele comune. Aceasta susţine planul băncii de a-şi continua activitatea sustenabilă în România şi va facilita oferirea de produse fiabile şi servicii financiare uşor de utilizat. Echipa Credit Europe Bank se va asigura de faptul că produsele şi serviciile vor putea fi utilizate de către clienţi fără întreruperi pe tot parcursul procesului, în timp ce depozitele fiecărui client vor fi în continuare garantate prin sistemul de garantare a depozitelor în vigoare în Uniunea Europeană, care este deja utilizat şi în România”, precizează banca.

Parte a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, instituția bancară este prezentă pe piață începând cu anul 1993, sub numele de Banca de Credit Industrial și Comercial. A devenit Finansbank în 2000, iar în 2007 a adoptat denumirea de Credit Europe Bank România.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate