News

Ai cont de WhatsApp? Atenție mare! De acum aceste mesaje pot fi blocate fără să știi și nu vor mai ajunge la destinatar

Ai cont de WhatsApp Atenție mare De acum aceste mesaje pot fi blocate fără să știi și nu vor mai ajunge la destinatar

Dacă ai cont de WhatsApp află că există posibilitatea în care să nu primești anumite mesaje, ori unele mesaje trimise de tine să nu ajungă la destinatar. 

WhatsApp a venit cu tot felul de modificări în ultima perioadă. Chiar și așa, sunt lucruri de care utilizatorii trebuie să țină cont. În funcție de versiunea aplicației, pot exista câteva probleme.

Whatsapp le recomandă utilizatorilor să trimită fotografii sau videoclipuri doar dacă media este activată persoanelor de încredere. Ce se întâmplă dacă nu faci asta?

Persoana căreia îi trimiți vizualizarea odată media folosește cea mai recentă versiune de WhatsApp, mesajele tale sunt protejate cu blocarea capturii de ecran din motive de confidențialitate.

Ce înseamnă asta? Că persoana respectivă nu va putea face o captură de ecran a vizualizării tale odată ce media. Pe de altă parte, dacă o persoană folosește o versiune mai veche de WhatsApp, aceasta poate să facă o captură de ecran.

WhatsApp, anunț important pentru toți utilizatori

Momentan există teste astfel încât utilizatorii să fie în siguranță. Oficialii WhatsApp însă explică pe larga de se va întâmpla în continuare.

„Dacă persoana căreia îi trimiteți mesaje folosește o versiune mai veche de WhatsApp, este posibil să poată încă vizualiza o captură de ecran o dată media. Dar, acest lucru este temporar, deoarece testăm funcția. În viitor, nimeni care folosește WhatsApp nu va mai putea să-ți facă capturi de ecran după conținut media. Nu veți fi notificat dacă cineva încearcă să facă o captură de ecran sau o înregistrare a ecranului.

Rețineți că există și alte moduri în care media dvs. poate fi salvată. De exemplu, destinatarii pot face o fotografie sau un videoclip cu vizualizarea dvs. o dată media cu o cameră sau alt dispozitiv înainte ca aceasta să dispară, deci trimiteți-le doar celor în care aveți încredere.

Mediile criptate pot fi stocate timp de câteva săptămâni pe serverele WhatsApp după ce le-ați trimis. Dacă un destinatar alege să raporteze vizionarea o dată media, media va fi furnizată WhatsApp”, arată site-ul oficial WhatsApp.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate