News

Ai asigurare auto RCA la această companie? Este în faliment și trebuie să vă faceți una noua. Prețurile vor fi, însă enorme. Iată de ce

Ai asigurare auto RCA la această companie Este în faliment și trebuie să vă faceți una noua. Prețurile vor fi însă enorme. Iată de ce

Probleme cu privire la asigurarea auto RCA sunt departe de a se termina. În timp ce șoferii caută cele mai ieftine asigurări pentru mașinile lor, experții din domeniu atrag agenția asupra unui aspect important.

Odată cu intrarea în faliment a companiei Euroins, piața de asigurări auto RCA din România a simțit o adevărată lovitură. Șoferii tot caută să găsească cel mai mic preț de pe piață, însă expertul în asigurări Sergiu Costache spune că se pot trezi păcăliți dacă nu sunt atenți.

”Clientul de RCA cumpără la prețul cel mai mic. S-ar putea ca anumite companii, pe anumite segmente, să primească mai multe poliţe decât şi-ar dori. Şi atunci trebuie să vină cu capital”, spune expertul.

Mai precis, există riscul ca firmele să nu aibă destui bani pentru toți clienții și asta din cauză că există doar șapte astfel de companii rămase în România.

La finalul lunii martie a acestui an se vehicula că CEC Bank ar putea intra pe piața asigurărilor auto RCA, însă până în acest moment nu s-a întâmplat nimic.

Prețurile pentru asigurările auto RCA ar putea exploda din toamnă

Transportatorii continue să se teamă de ceea ce se va întâmpla la toamnă. Ei sunt de părere că prețurile pentru asigurările auto RCA ar urma să explodeze din octombrie, atunci când plafonarea va expira.

”Prețurile vor sări în sus. Peste 50%. Toate aceste probleme ale noastre se vor revărsa asupra viitorului Guvern”, explică și Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate