Economie

ING bank dă câte 6.000 de euro pentru 3 clienți! Ce trebuie să facă pentru a primi banii. Orice client poate încerca

ING bank dă câte 6.000 de euro pentru 3 clienți Ce trebuie să facă pentru a primi banii. Orice client poate încerca

Cei care au cont sau card la ING Bank sau cei care au de gând să își facă au parte de vești bune din partea băncii. Instituția bancară a anunțat o nouă promoție de care ar fi bine să beneficiați.

ING Bank a dat startul unei noi campanii promoționale în cadrul căreia cei care participă au șansa de a câștiga o excursie la un parc de distracții din Europa. Instituția bancară mai spune că perioada de desfășurare a campaniei este 22 mai – 22 august, inclusiv.

În regulamentul promoției, ING Bank spune că persoanele care pot participa trebuie să îndeplinească mai multe condiții, astfel:

  • este persoană fizică cu domiciliul sau reședința în România și rezidența fiscală exclusiv în România;
  • este persoană fizică cu domiciliul sau reședința în România și a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii Campaniei
  • este angajat al uneia din companiile care au semnat o convenție salarială cu ING, în perioada campaniei.
  • are cel puțin o încasare în contul curent ING a salariului (minim 700 lei) de la una din companiile care au semnata conventia salarială cu ING, în perioada campaniei
  • deține sau deschide un produs ING Young în perioada campaniei

Premiile oferite de ING Bank

În același regulament, care poate fi consultat pe site-ul instituției bancare, se mai arată și care sunt premiile oferite în cadrul promoției. Este vorba despre 3 excursii la unul din cele mai mari parcuri de distracție din Franța, Olanda, Germania. Fiecare premiu este în valoare de 6000 euro, sub forma de voucher. Acesta va fi trimis pe email câștigătorilor, fiind valabil în perioada 15 octombrie 2023- 15 octombrie 2024. Fiecare câștigător are dreptul la un singur premiu.

ING Bank mai spune:

  • Câștigătorul va stabili împreună cu Agenția de Turism pachetul de servicii care se încadrează în suma premiului
  • Dacă pachetul de servicii depășește suma premiului, câștigătorul va achita diferența
  • Dacă pachetul de servicii este mai mic decât valoarea premiului, diferența poate fi folosita de către câștigător pentru alte servicii turistice, în termen de un an de la emiterea voucherului de câștig.
  • Dacă suma voucherului nu va fi folosită în întregime de către câștigători la expirarea acestuia suma rămasă va fi trimisa Organizatorului.
Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate