News

Ai acest tip de abonament la Netflix? De astăzi vei plăti mai puțin, cu o condiție. Toți clienții din România sunt vizați

Ai acest tip de abonament la Netflix De astăzi vei plăti mai puțin cu o condiție. Toți clienții din România sunt vizați

Vești bune de la Netflix. Numărul 13 nu a fost deloc unul cu ghinion pentru mii de abonați din România. Aceștia au fost notificați prin mail sau aplicație, chiar pe 13 februarie, că vor plăti un abonament mai ieftin de acum. Mai exact, în loc de 7.99 euro vor achita doar 4,99.

Atenție mare, această reducere se aplică doar la cei care au optat pentru varianta BASIC, deci prețul scade numai pentru clienții care au plătesc acum 7.99 euro.

Preţurile pentru celelalte două tipuri de abonamente ale Netflix, cel standard şi premium, vor rămâne însă neschimbate pentru clienţii din România, urmând a fi în continuare de 9,99 euro, respectiv 11,99 euro pe lună.

Ce teste mai face Netflix?

Netflix tot încearcă schimbări în mai multe țări și vrea să stopeze partajarea conturilor. Deja se fac teste în ţări precum Canada, Noua Zeelandă, Spania şi Portugalia.

Fiecare cont de Netflix trebuie să aibă o adresă primară, de la care să fie accesat. Pentru membrii din afara gospodăriei, un abonat ar trebui să plătească extra. În cazul Spaniei, de exemplu, plata ar fi 5,99 de euro pentru fiecare abonat extra, care accesează contul din afara „locaţiei primare”.

Netflix testează și un abonament cu reclame, care este mai ieftin și mai accesibil. Platforma a înregistrat o scădere în ultima perioadă, după ce în pandemie cifrele erau enorme. În acest context se caută soluții pentru a păstra sumele care intră în conturi, dar a mări și numărul de clienți.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate