News

Ai abonament la DIGI RCS RDS pentru cablu sau internet? Ce trebuie să faci pentru a plăti doar 50% din factură în următoarele 4 luni. Este foarte simplu

Ai abonament la DIGI RCS RDS pentru cablu sau internet Ce trebuie să faci pentru a plăti doar 50 din factură în următoarele 4 luni. Este foarte simplu

DIGI RCS RDS continuă seria campaniilor promoționale, mai ales că și rivalul Orange a început să câștige tot mai mulți abonați și pe zona de televiziune. Cei doi giganți își dispută supremația pe toate sectoarele telecom, iar concurența strânsă nu poate fi decât benefică pentru români.

DIGI RCS RDS a avut recent în desfășurare o ofertă prin care oferea clienților reducere de 50% la pachetul HBO MAXPACK, în timp ce Orange a ales să ofere gratuit timp de un an aceste posturi celor care se abonează.

Acum DIGI RCS RDS plusează și începând cu 1 aprilie a dat startul unei noi reduceri dedicată clienților noi sau celor vechi care-și prelungesc contractele. Timp de patru luni, abonații vor plăti doar jumătate din facturi și asta pentru că vor primi o reducere de 50% la cablu sau internet sau chiar la ambele.

„Ai 50% reducere x 4 luni la orice abonament nou FiberLink 1000 sau 500 și te bucuri de net rapid, stabil și sigur. Comandă televiziunea de la DIGI, acum la o super-ofertă: 50% reducere în primele 4 luni la orice abonament nou!”, este oferta DIGI RCS RDS care expiră pe 14 aprilie.

Condițiile pentru a putea beneficia de oferta DIGI RCS RDS

În plus toți clienții își pot activa gratuit contul DigiOnline pentru a se putea bucura de același conținut atât pe tabletă, cât și pe laptop sau smartphone.

Oferta destinată consumatorilor este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 1-14 aprilie 2024, exclusiv pe www.digi.ro, pentru clienții are contractează un abonament nou de internet fix și/sau un abonament nou de televiziune, pe o perioadă contractuală de 24 de luni.

În baza campaniei, clienții vor plăti fiecare serviciu la jumătate de preț, în primele 4 luni. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte promoționale care sunt deja aplicate. Existența unor astfel de promoții la momentul achiziției serviciilor din oferta curentă conduce automat la anularea promoțiilor inițiale.”, mai spun cei de la DIGI RCS RDS.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate