News

Adio Maria Chițu! Pe ce loc a căzut în clasamentul All Stars și pe ce poziție a ajuns și Zanni. Cine ocupă acum primele 3 locuri în top

Adio Maria Chițu Pe ce loc a căzut în clasamentul All Stars și pe ce poziție a ajuns și Zanni. Cine ocupă acum primele 3 locuri în top
05 mart. / 12:00

Clasament Survivor All Stars actualizat. Deși a început modest competiția, Alex Delea, câștigătorul sezonului 3 al reality show-ului Survivor, parcă a renăscut. Acesta a reușit foarte multe puncte la ultimele jocuri și a urcat până pe locul 2 în top, după ce în primele săptămâni nu reușea să se claseze nici măcar în top 10.

Ștefania Ștefan este lider autoritar în clasamentul Survivor All Stars. Ea are 28 de victorii din 31 de intrări și un procentaj de peste 90%. Aproape nimeni nu reușește să o învingă. Maria Chițu a avut și ea o evoluție similară, dar în ultimele săptămâni a tot încasat înfrângeri.

De altfel, sursele News18.ro ne-au dezvăluit că aceasta nu va ajunge la individuale și va fi eliminată surprinzător la duel de o colegă de echipă mult mai slabă decât ea.

Maria Chițu va fi eliminată mai devreme decât s-ar aștepta toată lumea

Așadar publicul își va lua adio de la Maria Chițu mai devreme decât ar fi sperat. Zanni a ajuns pe locul 6 după săptămâna 7. Acesta a avut o evoluție oscilantă în ultima perioadă, dar continuă să fie de departe cel mai bun Faimos.

Ana Porgras este și ea o concurentă foarte redutabilă. De altfel, ea are cele mai multe intrări pe trasee din toată competiția, 38. Are și 23 de victorii și se află pe locul 5 în clasamentul Survivor All Stars, fiind devansată de Iancu Sterp.

Cea mai slabă concurentă rămâne Alexandra Ciomag, iar cel mai slab concurent Cătălin Zmărăndescu, care va pleca și el acasă în curând.

Clasament Survivor All Stars actualizat

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate