News

A murit Tina Turner. Ce vârsta avea faimoasa cântăreață și care a fost cauza decesului

A murit Tina Turner. Ce vârsta avea faimoasa cântăreață și care a fost cauza decesului

Tina Turner a murit. Anunțul trist a fost făcut chiar de purtătorul ei de cuvânt. Milioane de fani din întreaga lume au lăsat deja mii de mesaje de regret.

Tina Turner avea 83 de ani și a fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe americane, de altfel o adevărată legendă a muzicii rock. Melodiile ei răsuna și acum și cu sigurnață vor fi nemuritoare.

Tina Turner era considerată la un moment dat și femeia cu cele mai frumoase picioare din lume. Dar ea s-a impus pe piață datorită vocii ei puternice.

Cântăreața a murit după o lungă boală, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția”, a spus purtătorul de cuvânt într-o declarație. „Lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a adăugat acesta.

Vedeta născută în SUA a cântat pe scenă foarte mulți ani, având o carieră lungă și plină de succes. În ultimii ani nu prea s-a mai știut nimic de ea.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate