HOROSCOP

Zodia care va câștiga mulți bani în următoarele zile. Două planete o ajută, dar trebuie să facă asta mai întâi. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care va câștiga mulți bani în următoarele zile. Două planete o ajută dar trebuie să facă asta mai întâi. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu spune că o zodie are șansa să se îmbogățească în această vară. Totuși, lucrurile nu vine singure și necesită un efort suplimentar.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru vara anului 2023. Conform acesteia, Vărsătorul va avea parte de schimbări majore din mai multe punct de vedere.

Nativii acestei zodii sunt influențați de două planete, direct pe sectorul banilor. Unii învață lucruri noi despre ei și de asemenea, își dau seama ce au de făcut pentru a face mai mulți bani.

Secretul este să muncească atât cât e nevoie, pentru că doar așa, banii ajung cu siguranță la ei. De asemenea, trebuie să știe și în ce să îi investească, pentru a avea succes.

”Vărsătorii, dincolo de această tatonare a lui Pluton care cumva le schimbă niște perspective, sunt o zodie care sper că a învățat ceva de la tranzitul lui Saturn, care acuma este poziționat pentru ei pe sectorul banilor.

Unii încep să-și valorifice potențialul, alții devin mai conștienți de abilitățile lor și calculează mai bine în sectorul financiar. Oricum, Saturn nu bagă în traistă, el aduce bani foarte mult prin muncă, dar este o perioadă în care Vărsătorul va dori să investească. Poate să investească în zona imobiliară, poate să investească în școală, în viitorul lui sau al copiilor lui”, spune astrologul.

Zodia care își rezolvă toate problemele

Vara 2023 aduce rezolvarea la anumite probleme pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Astfel, aceștia ajung să se dezvolte pe mai multe planuri și să fie mai împăcați cu ei.

”Termină totuși o perioadă dificilă, o perioadă grea, care a fost legată și de sănătate și de unele încercări prin care a trecut. Poate comunica foarte mult și se poate regăsi foarte mult în planul comunicării.

Destinul este tot așa, într-o zonă în care poate să să învețe să vorbească, să valorifice aceste lucruri, să scrie, să predea și, nu în ultimul rând, să se folosească mai mult de planul acesta al comunicării”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate