HOROSCOP

Zodia care va fi trădată și înșelată de partener. Vine o perioadă dificilă în relație. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care va fi trădată și înșelată de partener. Vine o perioadă dificilă în relație. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru anunță o perioadă a alegerilor pentru o zodie. Acești nativi vor fi influențați de Mercur Retrograd, iar mai devreme sau mai târziu vor avea loc schimbări în viața lor.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Fecioarele au fost influențate masiv de Mercur retrograd până acum, iar toate cele întâmplate în luna mai îi vor pune pe gânduri.

Pota părea blocaje în viața acestor nativi și tocmai din acest motiv, este momentul perfect pentru o curățenie sufletească. Sunt lucruri pe care nativii acestei zodii trebuie să și le asume.

De asemenea, indiferent de atitudinea celor din jurul lor, aceștia trebuie să gândească anumite aspecte și din alte perspective pentru ca totul să fie bine.

”Blocajele evolutive care pot să apară la Fecioare se cer imperativ analizate sau asumate, dar ce este analizat este pe jumătate rezolvat sau iertat. Recomandările pentru Fecioare țin de partea aceasta de curățenie sufletească, de moralitate, de asumarea anumitor chestiuni care țin de viața lor socială, privată, de relația pe care o stabilesc cu cei din jur și de partea critică, care trebuie să fie mai domoală”, spune Mariana Cojocaru.

Zodia care trădează sau va fi trădată

Pentru Lei pe de altă parte, niște trădări ar putea să apară. Acest lucru este valabil în special pe plan profesional, când vine vorba de colaborări sau parteneriate.

De asemenea, nu ar fi exclus ca ei să fie cei care vor trăda anumite persoane, având în vedere ispitele pe care Lilith le aduce în această perioadă.

”Trădează sau vor fi trădați – ambele variante sunt posibile, pentru că ține iarăși de Vesta și de moralitate, că ispitele lui Lilith nu sunt de aici de colo. Deci trădările pot fi într-o zonă care să nu le asigure confortul dorit, în sensul în care pot merge pe zona sentimentală.

Aceste trădări pot să vină pe zona partenerială: asocieri, colaborări, parteneriate, dar poate să vină pe zona carierei, poziției sociale, pe zona studiilor și străinătății și ce mai are fiecare pe astrogram a lui complexă”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate