HOROSCOP

Zodia care va domina totul în următoarea perioada. Va câștiga pe toate planurile. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care va domina totul în următoarea perioada. Va câștiga pe toate planurile. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu anunță o vară de vis pentru această zodie. Are astrele de partea ei, destinul lucrează în favoarea sa, iar lucrurile bune se întâmplă rapid.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru întreaga vară a anului 2023. Cea mai puternică zodie dintre toate este Scorpionul.

Aceasta are mai multă forță ca oricând, pe toate planurile, de la cel spiritual, emoțional, până la cel fizic. De asemenea, pentru nativii acestei zodii se anunță o perioadă intensă și din punct de vedere amoros.

”Scorpionul este o zodie care capătă din ce în ce mai multă forță, putere, profunzime spirituală, emoțională, aspecte ce au legătură cumva cu profunzimea intuitivă a Scorpionului. Este o perioadă mai intensă din punct de vedere al iubirii, dar este foarte importantă pentru maturizarea acestui nativ”, spune astrologul.

Zodia care va fi pe val în vara anului 2023

Vara anului 2023 îi găsește pe Scorpioni plini de energie. Pot să dezvolte noi parteneriate, să găsească persoana potrivită pentru ei și de asemenea, au șansa să dea și marea lovitură din punct de vedere profesional.

Destinul funcționează și el în favoarea celor născuți sub acest semn zodiacal. Dacă în ultimii ani nu le-a mers deloc bine și totul părea fără rost, acum, Scorpionii sunt pe val. Nu trebuie decât să profite de tot ceea ce le oferă astrele și ajung să trăiască zile de vis.

”Totuși, se energizează un pic mai mult această zodie. Este o perioadă bună pentru alianțe, pentru căsătorie, pentru a întâlni persoana potrivită și nu în ultimul rând, Scorpionul începe proiecte noi din punct de vedere profesional.

Destinul este cel care lucrează în favoarea lui. Este o zodie care schimbă odată la o perioadă de timp traiectoria, iar la momentul acesta recuperează toată pierderea energetică din următorii 3 ani, adică va fi cumva pe val”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate