News

Zodia protejată de divinitate. RUNELE aduc vești bune. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia protejată de divinitate. RUNELE aduc vești bune. Mihai Voropchievici previziuni complete
19 feb. / 22:45

Horoscop. Mihai Voropchievici spune că o zodie beneficiază de protecție divină în perioada următoare. De cealaltă parte, sunt nativi care vor fi surprinși din punct de vedere financiar, în timp ce alții au partea de câteva conflicte.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele care urmează, iar multe zodii au parte de momente superbe, de care trebuie să profite.

Conform horoscopului prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, pentru Balanțe, perioada următoare aduce câteva sume importante de bani. Și asta nu este tot. Nativii acestei zodii s-ar putea să primească și un cadou surpriză, iar pentru că le plac surprizele, se nuntă zile frumoase pentru  ei.

”Balanţa primește o sumă de bani importantă sau chiar un cadou surpriză”, spune numerologul.

Pentru Scorpioni, Mihai Voropchievici anunț o serie de conflicte. Cei născuți sub acest semn zodiacal au de susținut o bătălie, fără ca măcar să își dorească să ajungă acolo.

Zodia care se va afla în centrul unui mic conflict

Oricum ar fi, runele sunt de partea lor, iar Scorpionii ajung să fie câștigători, așa că nu e loc de îngrijorări sau de diferite scenarii. ”Scorpionii vor susține o mică bătălie. Runa îi sfătuiește să nu fie îngrijorați. Vor câștiga în mod sigur”, adaugă Mihai Voropchievici.

Norocoșii săptămâni sunt nativii din zodia Săgetător, conform horoscopului runelor. Cei născuți sub acest semn zodiacal beneficiază de protecție divină în următoarea perioadă, așa că pot face tot ceea ce își doresc, fără vreo teamă. ”Săgetătorii au protecție divină pentru o săptămână”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Și pentru nativii din zodia Fecioară vine o perioadă de vis, însă în cazul lor este vorba doar despre planul profesional și cel financiar. Au șansa să dea marea lovitură în afaceri și de asemenea, acest lucru va fi extrem de important în existența lor, aducându-le doar avantaje.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate